Stalen taatsdeuren

Keuze uit voorgeselecteerde designs

Een taatsdeur is een gestroomlijnde sfeerbepaler voor je huis. Deze glazen, stalen binnendeur ziet er aan 2 kanten identiek uit. Dit omdat hij niet in een kozijn valt, maar in een deuropening of sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide zijden openen. Een taatsdeur scharniert op 2 plekken: aan de onder- en bovenkant van de deur. Onze taatsdeuren vallen onder de Identiek productlijn, waar je ook onze schuifdeuren en wanden of puien kunt vinden. Kortom: een taatsdeur past in ieder interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak

Ál onze producten worden op maat gemaakt. Via onze webshop kies je alvast jouw favoriete deur. Vervolgens komen wij ‘m vrijblijvend voor je inmeten én kijken we of jouw sparing of deuropening geschikt is (spoiler: dat is ‘ie in 99,9% van alle gevallen)!

 • Alles onder één dak

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers op maat gemaakt. Wij komen de deur bij je opmeten. Hoef jij niks voor te doen.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht én duurzaam. Ook is ons product demontabel: wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Een nieuwe stalen deur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Stalen taatsdeuren op maat

Maar wat zijn taatsdeuren nu eigenlijk? En hoe pas je dit toe binnen jóúw interieur? Eigenlijk is het heel eenvoudig: een taatsdeur is een deur die naar twee kanten open kan en scharniert in vloer en plafond. Hier is geen kozijn voor nodig, waardoor een taatsdeur strak en modern oogt.

Stalen taatsdeuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘stalen taatsdeuren’ (ook wel glazen taatsdeuren genoemd) toe binnen jouw interieur? Allereerst speelt GewoonGers in op de stalen taatsdeuren woontrend, maar met gebruik van aluminium. Aluminium is duurzamer én lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen taatsdeur toe te passen in het interieur.

GewoonGers komt áltijd eerst langs huis om de deur in te meten. Iedere taatsdeur wordt namelijk op maat gemaakt.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?