Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Blauwe binnendeur

durf jij kleur te gebruiken?

Blauwtinten kun je de komende jaren zeker terug verwachten in het interieur. Of het nu gaat om een kleur op de muur, blauwe accessoires of blauwe stalen deuren. GewoonGers haakt graag in op de trends zodat jij de deur kunt samenstellen die perfect aansluit op jouw interieur. De blauwe kleur die we in de webshop hebben opgenomen is ongeveer gelijk aan de kleur RAL5008, grijs blauw. Daardoor is 'ie eenvoudig te combineren.

blauwe stalen deur gewoon gers vtwonen

Durf jij kleur te gebruiken?

Durf jij nét even iets anders dan anderen te kiezen? In de webshop kies je uit verschillende kleuren en afwerkingen om de deur zo goed mogelijk aan te passen op jouw woonstijl. Heb je onze moodboards om blauwe stalen deuren te combineren al gezien? Scroll snel verder.

Blauwe stalen deuren in klassieke woonstijl

In de klassieke woonstijl zijn de donkerblauwe, stalen deuren een prachtige toevoeging. De donkere, matte kleur oogt rustig, maar heeft ook iets gewaagds. Ben je enthousiast? Ontwerp dan je eigen deur in onze webshop.

Aluminium deuren

In tegenstelling tot veel andere bedrijven maakt GewoonGers gebruik van aluminium. Waarom daar ooit voor gekozen is, vertellen we je graag:

  • Aluminium is licht in gewicht. Er is dus geen verstevigde constructie nodig om dit type deuren toe te kunnen passen in jouw woning of zelfs in jouw eigen kozijn. Denk hierbij aan een opdekdeur of een stompe deur.

  • Geen lasnaden, dus strakke belijning en afwerking.

  • Demontabel dus toe te passen op vrijwel iedere verdieping en lastiger bereikbare plekken, zoals bovenaan de trap.

GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw blauwe, aluminium deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Voor iedere woontrend is er GewoonGers

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken én omdat je in de webshop je eigen deur kunt samenstellen. Wil jij aan de slag met je eigen deur ontwerpen maar heb je inspiratie nodig? Ga dan naar onze binnenkijkers!

Hotel chic met blauwe deuren

Blauwe deuren in een hotel chic woonstijl bieden een perfect contrast. Wat dacht je bijvoorbeeld van de donkere, blauwe deuren in combinatie met prachtige natuurtinten? Bereken je eigen blauwe deur (óf een andere kleur) in de webshop!

Verschillende blauwe stalen deuren

Er zijn verschillende stalen deuren (blauw). Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Blauwe deuren voor in het kozijn:

  • Opdekdeuren. Deze worden op maat gemaakt voor jouw eigen kozijn óf zijn verkrijgbaar met heel nieuw kozijn tot aan het plafond. Wil je eerst weten wat een opdekdeur is? Lees het artikel Wat is een opdekdeur?

  • Stompe deuren. Op maat voor jouw eigen (houten) kozijn óf verkrijgbaar met heel nieuw kozijn. Maar, hoe weet je nu wat het verschil is tussen een opdekdeur en een stompe deur. Dat lees je in dit artikel: verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.

Blauwe stalen binnendeuren op maat voor jouw deuropening

  • Kies bijvoorbeeld voor een taatsdeur. Wil je hier meer over weten? Lees dit artikel eens: Wat is een taatsdeur? Dit is een ideale oplossing voor situaties waar nog geen kozijnen aanwezig zijn. Een taatsdeur kan ook nog eens naar twee kanten open!

  • Stalen schuifdeuren. Op maat voor jouw deuropening en altijd voorzien van softclose.

Blauwe stalen wand met openslaande deuren:
Wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een stalen pui of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Natuurlijk zijn er naast alle blauwe stalen deuren ook allerlei andere kleuren verkrijgbaar. Meer inspiratie nodig? Bekijk hier alle gekleurde stalen deuren.

Echte blikvangers

voor jouw interieur

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw interieur. Zijn de wensen duidelijk? Dan nemen we gelijk de afmetingen op. Als je dan wilt overgaan tot de aankoop, kunnen we meteen voor je aan de slag. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

blauwe stalen deur gewoon gers vtwonen
blauwe stalen deur gewoon gers vtwonen
Klassiek interieur moodboard
hotel chic interieur moodboard
Stalen schuifdeur GewoonGers Woonmall Villa ArenA Amsterdam
Stalen schuifdeur GewoonGers Woonmall Villa ArenA Amsterdam
Ontwerp 'm zelf

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin meteen

Alles op maat voor een vaste prijs

Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Nou hierom! Onze maatwerk producten worden gemaakt voor vaste prijzen. Lekker transparant. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras of een spook achter de deur. Dat vinden wij niet gers.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

groene stalen deur Gewoon Gers
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren en wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp jouw deur.

Begin meteen

Veel gestelde vragen over blauwe binnendeuren