Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Rotterdam

Taatsdeur met stelprofiel

In Rotterdam is tussen de hal en eetkamer een enkele taatsdeur (model De Kaap) geplaatst. Aan één verticale zijde zit een stelprofiel. Dit is een extra stukje profiel dat aan de zijkant wordt geplaatst door verschillende redenen. Ten eerste is een stelprofiel geschikt wanneer je plinten hebt die je niet weg wilt halen, of je sparing wat verloop heeft én je wilt geen grote rand tussen deur en muur.

metalen binnendeur GewoonGers

Altijd een maatwerk oplossing

Verder wordt een stelprofiel geplaatst als je bijvoorbeeld achter de deur geen ruimte hebt om de draai te maken, zoals in dit geval. Zonder stelprofiel kan deze taatsdeur namelijk niet langs de deurkruk van het toilet in de hal. Sommige mensen ervaren het stelprofiel als een stukje kozijn.

We begrijpen ook dat je een stelprofiel niet mooi vindt aan je muur. Wist je dat we nu ook stelprofielen ín de deur hebben? Zo heb je geen profiel aan je muur, maar passen we het profiel in onze deur zo aan, zodat het verloop van jouw sparing geen problemen vormt. Ben je benieuwd naar hoe dit eruitziet? Vraag het één van onze collega's of kom eens langs in onze showrooms.

metalen binnendeur GewoonGers
metalen binnendeur GewoonGers
metalen binnendeur GewoonGers
woontips interieur styling stalen taatsdeur zwarte deur gewoongers
detail stelprofiel taatsdeur gewoongers
woontips interieur styling stalen taatsdeur zwarte deur gewoongers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

Zwart stalen taatsdeur GewoonGers

Taatsdeur met raamwerk bij de keuken

Taatsdeur en raamwerk naar eigen ontwerp op elkaar afgestemd.

Bekijk binnenkijker