Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Woerden

Stalen pui en deuren in bestaand kozijn

Voor deze woning in Woerden is er zowel gebruik gemaakt van het oude kozijn als een geheel nieuwe wand geplaatst tussen de eethoek en de keuken. Zo kun je de ruimtes een beetje van elkaar afschermen zonder deze helemaal af te hoeven sluiten.

Glazen wand tussen keuken en eetkamer stalen deuren gewoongers

Ontwerp het zelf!

Tussen keuken en eetruimte is een stalen pui geplaatst. De vakindeling is een eigen ontwerp van de bewoners geweest, waardoor de wand onder de productlijn Onbegrensd valt. Bij deze productlijn ben jíj de ontwerper. Verder is van hal naar kamer een opdekdeur met helder glas geplaatst. Tussen opbergkast en keuken hebben de bewoners ervoor gekozen om een stompe deur met matglas te nemen.

Wij komen jouw deur bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen 'm bij je monteren, voor de prijs die je online ziet. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Glazen wand tussen keuken en eetkamer stalen deuren gewoongers
Glazen wand tussen keuken en eetkamer stalen deuren gewoongers
Glazen wand tussen keuken en eetkamer stalen deuren gewoongers
stalen deuren industrieel interieur gewoon gers binnendeur

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!