Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Oisterwijk vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S11E11

vtwonen S11 A11

vtwonen weer verliefd op je huis kon dit keer aan de slag in deze woning in Oisterwijk. Iedere week is de opdracht weer anders, maar de producten van GewoonGers passen goed in iedere woonstijl! Of je nu van landelijk, modern of industrieel houdt. Stylist Eva was dit keer aan de beurt om deze u-vormige woonkamer anders in te delen.

vtwonen roomdivider staal met glas gewoongers

Roomdivider met glas en aluminium

De roomdivider van GewoonGers is een ware blikvanger, maar draagt natuurlijk óók bij aan het creëren van een intiemer interieur. Met behulp van deze wand of roomdivider is het zitgedeelte deels afgeschermd van de speelruimte voor de kinderen. De vrije doorloop wordt behouden. Daarnaast zorgt het glas voor optimaal overzicht én lichtbehoud tussen beide woongedeeltes.

In dit woonhuis hebben we een roomdivider op maat aangeboden. De wand kost rond de € 2700,-, inclusief inmeten, monteren en btw. Benieuwd wat we in jouw huis kunnen? Zet je wensen en ideeën in een vrijblijvende offerte! Je kunt ook een roomdivider in onze webshop uitkiezen. Ga je voor enkel panelen of wil je ook nog een deur erbij?

vtwonen gewoongers roomdivider staal glas
vtwonen roomdivider staal met glas gewoongers
vtwonen roomdivider staal met glas gewoongers
vtwonen roomdivider staal met glas gewoongers
vtwonen roomdivider staal met glas gewoongers
vtwonen roomdivider staal met glas gewoongers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!