Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Spijkenisse

Enkele taatsdeur de Kaap

Op zoek naar taatsdeuren op maat? GewoonGers is misschien de geschikte partij voor jou. We maken onze taatsdeuren namelijk helemaal op maat voor een vaste prijs. Zo ook in deze woning in Spijkenisse waar is gekozen voor een speelse indeling om twee woonruimtes van elkaar te kunnen afsluiten.

stalen taatsdeur met glas Gewoon Gers

Een handige taatsdeur

In Spijkenisse hebben we een enkele taatsdeur (model de Kaap) geplaatst. Het voordeel van de taatsdeur is dat hij aan beide kanten open kan en dat je ‘m op 90 graden open zet. Twijfel je nog tussen een schuifdeur en taatsdeur? Kijk dan eens naar de verschillen tussen een schuifdeur en een taatsdeur.

Wij komen jouw deur bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen ‘m bij je monteren, voor de prijs die je online ziet. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

stalen taatsdeur met glas Gewoon Gers
taatsdeur stukje uit plint
stalen taatsdeur met glas Gewoon Gers
stalen taatsdeur met glas Gewoon Gers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!