Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Uithoorn

Taatsdeur met rookglas en U greep

Tussen hal en woonkamer heeft GewoonGers een enkele taatsdeur geplaatst. De taatsdeur is voorzien van rookglas en een U greep. Deze specificaties geven de deur een robuuste en chique uitstraling. Her rookglas verandert als het ware mee met het licht: schijnt de zon naar binnen, dan lijkt het alsof er helder glas in de deur zit. ’s Avonds geeft het rookglas een donkere, warme gloed aan de deur. Benieuwd naar meer voorbeelden met rookglas? Bekijk het in onze andere projecten.

stalen taats deur rook glas gewoon gers

Wij komen de producten bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen ‘m bij je monteren, voor de prijs die je online ziet. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

stalen taatsdeur met rookglas gewoon gers
stalen taats deur rook glas gewoon gers
stalen taats deur rook glas gewoon gers
stalen taatsdeur met rookglas gewoon gers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
stalen taats deur rook glas gewoon gers
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!