Stalen wanden

van GewoonGers

Wanden en puien van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen wand of pui? Een stalen pui geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. De stalen puien van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde puien en wanden. En heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke wand of pui je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Wanden in eigen ontwerp

Heb je een eigen idee? Jíj bent de ontwerper in dit verhaal!

 • Alles onder één dak

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.
Middelharnis roomdivider glas GewoonGers
Middelharnis roomdivider glas taatsdeur GewoonGers

Wat zijn de voordelen van een stalen pui?

 • Een stalen pui deelt je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je kunt je stalen wand helemaal zelf indelen: wil je enkel panelen of wil je ook een (dubbele) deur erin verwerken?
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee kun je eventueel met je wand meer privacy creëren.
 • Met een stalen wand of pui creëer je gemakkelijk extra kamers.

Stalen pui op maat

Een stalen pui voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium puien toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen wand met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Ook zakelijke projecten! Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

Afmetingen wand

Jouw wand wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele wand:

 • Breedte: minimaal 20 centimeter en maximaal 110 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.