Stalen wanden

van GewoonGers

Afmetingen stalen wand

Jouw stalen wand wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele wand:

 • Breedte: minimaal 20 centimeter en maximaal 110 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie van een en-suite.

Wanden van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen wand? Een stalen wand geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. Een en-suite van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde puien en scheidingswanden. En heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke wand je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Wanden in eigen ontwerp

Heb je een eigen idee? Jíj bent de ontwerper in dit verhaal!

 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.
Middelharnis roomdivider glas GewoonGers
Middelharnis roomdivider glas taatsdeur GewoonGers

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleur die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Wat zijn de voordelen van een stalen wand?

 • Een stalen wand deelt je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je kunt je en-suite helemaal zelf indelen: wil je enkel panelen of wil je ook een (dubbele) deur erin verwerken? De keuze is aan jou.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee kun je eventueel met je stalen roomdivider meer privacy creëren.
 • Met een stalen pui creëer je gemakkelijk extra kamers in huis.

Stalen wand op maat

Een stalen wand voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium puien toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen pui met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

Zwarte schuifdeur en wand GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Ook zakelijke projecten! Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Veelgestelde vragen over stalen puien

  • Hebben jullie ook stalen wanden?

   Zeker! Je kunt in de webshop jouw stalen wand helemaal zelf personaliseren en een vrijblijvende inmeetafspraak maken. Kies bijvoorbeeld voor een enkele wand óf ga voor een stalen wand met deuren erin. Wij komen je wand inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

  • Ik wil een stalen wand op een moeilijk bereikbare plek. Kan dat?

   Zeker! GewoonGers werkt middels een modulair op te bouwen systeem. Dat wil zeggen dat alle profielen en glaspanelen apart op locatie aangeleverd kunnen worden en dan ter plekke in elkaar worden gezet. Dit maakt dat wij op vrijwel iedere locatie kunnen leveren: of je nu een kleine lift hebt en op de achtste verdieping woont of een smalle wenteltrap naar de tweede verdieping hebt. Wij bekijken tijdens de inmeetafspraak de situatie. Mochten wij je product ter plekke op moeten bouwen, rekenen we € 150,- extra per deur en/of paneel. Dit wordt tijdens de inmeetafspraak met je besproken. Bekijk alle stalen wanden.

  • Wat zijn de kosten van een stalen wand?

   Op onze website vind je alle prijzen van een stalen wand. Deze prijzen zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Geen vervelende, onverwachte kosten achteraf dus. Wat de kosten van de stalen wand zijn, ligt eraan wat je wilt: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkel paneel, maar ook voor een dubbele deur met zijpanelen.

  • Ik heb plinten en vloerverwarming. Kan ik toch voor een stalen wand kiezen?

   Dat kan! Wij hebben speciale profielen die om je plint heen lopen. Hierdoor heb je geen last van kieren tussen de stalen wand en de muur. Daarnaast schroeven wij tot boven de vloerverwarming en verlijmen de rest, mocht dit nodig zijn.

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.