Stalen wanden

van GewoonGers

De stalen wanden met glas zijn razend populair. Bij GewoonGers spelen we daar graag op in met onze aluminium varianten. Die zijn namelijk qua uitstraling super strak en robuust, maar helemaal onderhoudsvrij. Combineer je glaswand bijvoorbeeld met openslaande deuren. Die zijn door het gewicht ook heel prettig in gebruik. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Stel jouw stalen wand samen in de webshop

Woonhuis Kralingen Rotterdam paneel woonkamer

Wanden van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen wand? Een stalen wand geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. En je behoudt maximale lichtinval. Een en-suite van GewoonGers wordt altijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde puien en scheidingswanden. Heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke wand je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Afmetingen stalen wand

Jouw stalen wand wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele wand:

 • Breedte: minimaal 15 centimeter en maximaal 115 centimeter
 • Hoogte: minimaal 50 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie van een en-suite.

Wat zijn de voordelen van een stalen wand?

 • Een stalen wand deelt je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je kunt je en-suite helemaal zelf indelen: wil je enkel panelen of wil je ook een (dubbele) deur erin verwerken? De keuze is aan jou.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee kun je eventueel met je stalen roomdivider meer privacy creëren.
 • Met een stalen pui creëer je gemakkelijk extra kamers in huis.
Middelharnis roomdivider glas GewoonGers
Middelharnis roomdivider glas taatsdeur GewoonGers

Stalen wand op maat

Een stalen wand voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium puien toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen pui met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

Bestelproces online

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in de webshop en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je online je deur kiest.

Kies uit verschillende gerse gekleurde wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Gouden stalen deuren GewoonGers

FAQ

 • Veelgestelde vragen over gers wanden

  • Hebben jullie ook stalen wanden?

   Zeker! Je kunt in de webshop jouw stalen wand helemaal zelf personaliseren en een vrijblijvende inmeetafspraak maken. Kies bijvoorbeeld voor een enkele wand óf ga voor een stalen wand met deuren erin. Wij komen je wand inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

  • Wat zijn de kosten van een stalen wand?

   In onze webshop vind je alle prijzen van een stalen wand. Deze prijzen zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Geen vervelende, onverwachte kosten achteraf dus. Wat de kosten van de stalen wand zijn, ligt eraan wat je wilt: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkel paneel, maar ook voor een dubbele deur met zijpanelen.