Taatsdeur zwart staal GewoonGers

Sample sale spelregels, inmeet- en montage-instructies

Sample sale: spelregels

Sample sale deuren zijn producten die gebruikt zijn in de showroom, voor fotoshoots óf deuren die niet de goede maat hadden voor de bestelling. De deuren zijn met 50% korting te verkrijgen. Bekijk eerst de spelregels, meet je kozijn of sparing op en zoeken maar! De deur wordt, helemaal klaar voor gebruik, bij je afgeleverd. Jij hoeft ‘m alleen nog maar te monteren.

Kwaliteit van de sample sale deuren

Alle GewoonGers deuren worden opgeleverd volgens de NEN-normen. Een sample sale deur is al een keer in gebruik geweest: bijvoorbeeld in de showroom of bij iemand thuis. Maar ook ná gebruik van de deur wordt hij in onze werkplaats opnieuw gecontroleerd. Voldoet het profiel of glas niet aan onze vastgestelde normen? Dan wordt het onderdeel vervangen. Je kunt er dus op aan dat jouw sample sale deur zo goed als nieuw is.

Hoe meet ik mijn opdekkozijn op?

De opdekdeuren uit de sample sale worden geleverd zonder kozijn. Je hebt dus zelf een opdekkozijn nodig. Heb je hulp nodig bij het opmeten van jouw opdekkozijn? Bekijk onze instructies en kom erachter welke opdekdeur jij nodig hebt. Of bekijk hieronder de instructievideo.

OPDEKDEUR INMETEN – Bereid je voor op onze sample sale!

In de sample sale: deuren voor in het bestaande kozijn. Meet zelf je deur in, kijk of jouw afmetingen en favoriete deur ertussen staan én bestel met 50% korting! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Let op: deuren in de sample sale kunnen niet worden aangepast!

Wat moet ik doen voor een taats- of schuifdeur?

Heb je nog helemaal geen kozijn (maar alleen een deuropening) óf ga je verbouwen? Dan zou je kunnen kiezen voor een taats- of schuifdeur. In de sample sale wordt aangegeven wat het formaat van de desbetreffende deur is én welke maat jouw deuropening moet hebben om deze deur goed te laten passen (sponningsmaat). De kans is groot dat je jouw deuropening hierop nog aan moet passen, er zijn geen veelvoorkomende maten of standaard maten hierin. Heb je hulp nodig bij het opmeten van je deuropening? Bekijk hieronder een instructievideo voor het inmeten van een taatsdeur.

TAATSDEUR INMETEN – Bereid je voor op onze sample sale!

In de sample sale: taatsdeuren. Meet zelf je deur in, kijk of jouw afmetingen en favoriete deur ertussen staan én bestel met 50% korting! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Let op: deuren in de sample sale kunnen niet worden aangepast!

Hoe monteer ik mijn schuifdeur?

Heb je hulp nodig bij het monteren van je schuifdeur? Volg de link naar de externe website (Argenta) en bekijk hoe je de schuifdeuronderdelen monteert. Zo stap je binnen een handomdraai door je soepel rollende schuifdeur!

Opdekdeur model De Kaap GewoonGers