gewoongers stalen deuren vtwonen weer verliefd op je huis

Sample sale Lees hier alle spelregels

Wat zijn GewoonGers Sample sale deuren?

Sample sale deuren zijn producten die gebruikt zijn in de showroom, voor fotoshoots óf deuren die niet de goede maat hadden voor de bestelling. De deuren zijn met 50% korting te verkrijgen. Bekijk eerst de spelregels, meet je kozijn of sparing op en zoeken maar! De deur wordt, helemaal klaar voor gebruik, bij je afgeleverd. Jij hoeft ‘m alleen nog maar te monteren.

Alle GewoonGers deuren worden opgeleverd volgens de NEN-normen. Een sample sale deur is al een keer in gebruik geweest: bijvoorbeeld in de showroom of bij iemand thuis. Maar ook ná gebruik van de deur wordt hij in onze werkplaats opnieuw gecontroleerd. Voldoet het profiel of glas niet aan onze vastgestelde normen? Dan wordt het onderdeel vervangen of zal dit vermeld staan op de verkooppagina van de desbetreffende sample.

Ga naar de Sample sale deuren en wanden

Lees de spelregels

  • In de sample sale worden uitsluitend enkele glaspanelen, opdek-, taats-, en schuifdeuren aangeboden.
  • Het product dat je koopt binnen de sample sale is niet nieuw. Ondanks dat we onze deuren en panelen volgens de NEN-normen controleren, kunnen er gebruikssporen op zitten. Daarom worden de deuren met korting aangeboden. Bij iedere deur staat vermeld waar je rekening mee moet houden. Staat er niets in de omschrijving? Dan kun je ervan uitgaan dat de deur geen zichtbare gebruikssporen heeft.
  • De deuren worden niet ingemeten en gemonteerd door GewoonGers. Deze extra diensten zijn ook niet mogelijk tegen extra betaling.
  • De deuren worden aan huis geleverd. De deur wordt tot over de eerste drempel van het opgegeven adres geleverd. In het geval van een portiekwoning is dit de portiekdeur. De levering van jouw bestelling dient uiterlijk binnen 2 maanden na betalen te geschieden.
  • Het aanpassen van de maatvoering of draairichting van de sample sale deuren is niet mogelijk.
  • Het leveren van de bestelde deur wordt gepland volgens ons geautomatiseerde systeem. Jij kiest de datum, wij sturen je 2 dagen van tevoren een tijdsindicatie.
  • Bij annuleren van de order vóór transport, wordt het volledige bedrag teruggestort. Bij annulering tijdens de levering (wanneer GewoonGers onderweg is of bij jou op locatie is) wordt een bedrag gelijk aan 10% van de orderwaarde in rekening gebracht. Sample sale deuren kunnen ná de levering niet geretourneerd worden. Bekijk onze inmeetinstructies dus goed. Neem bij vragen (telefonisch) contact met ons op.
  • Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Daarom is er onze 30-dagen-geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden? Dan zoeken wij een oplossing. Geld terug kan er daar één van zijn.

Hoe werkt het bestellen van een Sample sale deur?

Uit ervaring weten wij dat de deuren vanuit een sample sale erg snel verkocht worden. Twijfel daarom niet te lang over jouw gewenste deur, want van iedere deur is er maar één exemplaar beschikbaar!

Het bestellen van jouw deur kan uitsluitend online. Kies de deur die aansluit op jouw wensen en afmetingen en plaats hem in je winkelmand. Je wordt doorverwezen naar onze bestelomgeving. Vul je gegevens in en doe de betaling. Er verschijnt direct een kalender in beeld om de datum van levering te kunnen plannen. GewoonGers stuurt jou 2 dagen voor levering een tijdsindicatie door wanneer je de chauffeur kunt verwachten.

Staat jouw maat deur of wand er niet tussen?

Is deze Sample sale wand niet het juiste formaat of heb je een voorkeur voor een ander model, een andere kleur of ander glas? Laat dan een wand op maat maken! Je bestelt gemakkelijk online. Wij komen vrijblijvend de maten opnemen, maken de wand helemaal op maat én monteren ‘m voor je.

binnenkijken witte stalen deur GewoonGers