Woonhuis Vlaardingen III Netflixen was nog nooit zo gers!

Wij maken wat jij bedenkt

Voor dit project ontving GewoonGers een wel heel ‘’ongewone’’ offerteaanvraag. Het verzoek was namelijk om een televisie in onze wand te kunnen verwerken. Nu staan wij natuurlijk overal voor open en met onze eigen fabriek direct gevestigd aan showroom en kantoor experimenteren we graag met verschillende projecten en oplossingen.

Het resultaat zie je hier: een hoge GewoonGers wand met creatieve verdeling.

In het midden monteerden wij een blok die ruimte geeft om de televisie te plaatsen. Dit blok is geheel voorzien van poedercoat afwerking in dezelfde kleur als de rest van de profielen in de wand, RAL 7021. Ook aan het wegwerken van bekabeling is gedacht door te werken met holle, aluminium kokers!

Naast de wand met televisie is een deur in dezelfde stijl geplaatst. Zo krijgt het interieur een rode draad van stoere aluminium producten afgewisseld met kleurrijke, warme meubelen en afwerkingen.