GewoonGers vtwonen Amersfoort interieur

vtwonen weer verliefd op je huis

Opdekdeur met rookglas

Willeke en Michael wonen al 24 jaar in hun eengezinswoning in Almere. Hoewel ze er met veel plezier wonen, is hun interieur inmiddels een rommelige verzameling van meubels uit de afgelopen jaren. Tijd voor wat hulp!

In deze aflevering hebben we een GewoonGers-deur van de hal naar de woonkamer verzorgd. De opdekdeur – model De Blaak – heeft 3 gelijke glaspanelen. Het donkerdere rookglas heeft een warm en stoer effect in combinatie met de kleur van de muur en het donkere profiel van de deur. Het ruitje bóven de deur, ook wel het bovenlicht genoemd, hebben we ook vervangen door rookglas. Wil je dit ook? Deze optie vink je gemakkelijk aan in onze webshop.

Benieuwd naar alle voorgeselecteerde modellen? Kijk dan even bij alle producten. Welk model je ook kiest: we maken ál onze producten op maat en komen je bestelling bij je inmeten én monteren. Jij kiest je deur, wij doen het werk.

Weet je al hoe jouw product eruit komt te zien en kun je dit niet bij de voorgeselecteerde modellen vinden? In onze Onbegrensd-productlijn maken wij wat jij bedenkt. Vraag een offerte aan. Je kunt ons ook bellen (010 – 307  28 89) of mailen. En wist je dat je nu ook met ons kunt WhatsAppen? Stuur je vraag en foto’s door óf vraag een videogesprek aan. Handig wanneer je niet weet welke deur je nodig hebt of als je advies wilt.

GewoonGers aluminium opdekdeur vtwonen Amersfoort

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.

GewoonGers aluminium opdekdeur vtwonen Amersfoort
GewoonGers detail deurkruk opdekdeur
GewoonGers aluminium opdekdeur vtwonen Amersfoort