Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Beinsdorp

Opdekdeur met U vorm handgreep

Sinds juni 2020 kun je – naast de opdekdeur met deurklink – ook kiezen voor een opdekdeur met U vormige handgreep. Een opdekdeur past in je bestaande kozijn en wordt altijd op maat gemaakt door GewoonGers. De deur met U vorm greep sluit en open je door middel van de stoere handgreep én een magneetsluiting.

stalen deur handgreep

Opdekdeuren met rookglas en aluminium beplating

De bewoners van dit huis in Beinsdorp hebben 2 GewoonGers deuren met U vorm handgreep gekozen. De deur van de hal naar de woonkamer is voorzien van rookglas: een bijzondere glassoort, die vanuit elke hoek van de kamer een andere uitstraling geeft. Valt het licht erop, lijkt het helder glas. Wordt het wat donkerder, dan verandert het glas ook mee. Dit geeft de deur een stoere uitstraling. De opbergkast is voorzien van aluminium beplating in dezelfde kleur als het profiel van de deur (RAL 7021). Handig als je een kamer hebt waar je de inhoud niet van wilt zien.

Beide opdekdeuren vind je ook terug in onze webshop. De deur wordt áltijd op maat gemaakt voor jouw kozijn. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

stalen deur handgreep
stalen deur handgreep
stalen deur handgreep
stalen deur handgreep

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

Interessante producten