Stalen Taatsdeur Brons Gewoon Gers deur

Deuren in Casa Kanso Uniek ontwerp in interieur én deuren

Deuren in Casa Kanso

Interieurfotograaf Muk van Lil heeft, samen met haar partner, een huis laten bouwen: Casa Kanso (Instagram: @casa.kanso). Kanso staat voor minimalisme en dát is waar dit huis om draait! De deuren van GewoonGers mochten niet ontbreken. Tussen hal en woonkamer is een enkele taatsdeur geplaatst, tussen de overloop en de badkamer is een dubbele scharnierdeur gemonteerd. Beide deuren zijn in de kleur Anodic Brown, hebben gelaagd matglas en vallen in de productlijn OnbegrensdIn deze productlijn stel je jouw eigen product samen, helemaal zoals jij ‘m voor je ziet. Uniek aan deze deuren is de ronde vorm in de bovenkant. Deze zijn speciaal in overleg met Muk en haar partner samengesteld en door ons voor het eerst in de praktijk toegepast!

Heb jij een eigen ontwerp in gedachten? Vraag hiervoor een offerte aan. Wij komen jouw bestelling bij je inmeten, maken jouw deuren en wanden helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen alles bij je monteren, voor de prijs die je geoffreerd krijgt. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Vraag een offerte aan

Specificaties deuren

 • Type deur (tussen hal en woonkamer)

  Enkele taatsdeur

 • Type greep

  L-greep

 • Glassoort

  Gelaagd matglas

 • Model

  Eigen ontwerp

 • Profielkleur

  Anodic Bronze

 • Richtprijs vanaf

  € 6700,- (inclusief btw, inmeten, leveren en monteren)

 • Type deur (tussen overloop en badkamer)

  Dubbele scharnierdeur

 • Type greep

  L-greep (met magneetsluiting)

 • Glassoort

  Gelaagd matglas

 • Model

  Eigen ontwerp

 • Profielkleur

  Anodic Bronze

 • Richtprijs vanaf

  € 11.000,- (inclusief btw, inmeten, leveren en monteren)

Stalen Taatsdeur Brons Gewoon Gers deur
StalenTaatsdeur Brons Gewoon Gers deur
Stalen Taatsdeur Brons Gewoon Gers deur

Details van deze deuren

Ronde vorm: De ronde vorm in de bovenzijde van deze deuren is speciaal ontwikkeld door GewoonGers in overleg met de klant. De ronde bogen zijn uit een massieve, aluminium plaat gehaald door middel van een laser. Dit maakt de lijnen ontzettend scherp en perfect passend bij de profielen van de deur.

Handgreep: De minimalistische, L-vorm greep is subtiel en biedt precies voldoende houvast.

Scharnieren: Zelfs de scharnieren van deze deuren zijn gecoat. Dat geeft eenheid.

 

 

Stalen Taatsdeur Brons Gewoon Gers deur

Meer dan 100 gerse kleuren

Ontwerp je je deuren helemaal zelf? Dan is óók op het gebied van kleur en afwerking veel mogelijk. Vind je het moeilijk om te kiezen? Bekijk dan eens onze voorgeselecteerde modellen in de webshop. Hier kies je onder andere uit 11 verschillende kleuren.

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.