skip to Main Content
Kantoor Tempo Team

Kantoor Tempo Team

Gerse werkplek!

Oh, Oh, Den Haag. Daar was GewoonGers weer! Wederom een prachtig project mogen uitvoeren voor het Tempo Team kantoor. Langzaamaan worden de kantoren steeds gerser en wij zijn er ontzettend blij mee!

 

 

GewoonGers denkt graag mee in oplossingen voor kantoor situaties. Zo helpen wij adviseren in design, deurtype, geluiddemping en gebruiksvriendelijkheid. Ben je hier benieuwd naar? Dan ben je van harte welkom bij ons in de showroom (en op kantoor) om te zien welke oplossingen we voor jouw werkplek kunnen bedenken!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top