Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Nieuwegein

Kantoor KondorWessels

Het kantoor van DigiBase is sinds kort ronduit ‘gers’ te noemen! Meerdere werkplekken zijn afgeschermd middels GewoonGers wanden en deuren en het meest unieke onderdeel in dit pand is natuurlijk de vouwwand.

glaswand kantoor inrichten GewoonGers

Gerse werkplekken!

De GewoonGers vouwwand is nieuw, gebruiksvriendelijk, neemt weinig ruimte in en ziet er bovenal ontzettend stoer uit. Onze eerste vouwwand voor het interieur is een feit. Zowel de techniek, de productie en het plaatsen is door GewoonGers bedacht en uitgevoerd.

De vouwwand zorgt ervoor dat een ruimte compleet kan worden opengezet of kan worden afgesloten zonder dat de wand veel ruimte hoeft in te nemen. De wanden van GewoonGers hebben een dikte van 47 millimeter en zijn vanwege het gebruik van aluminium profielen licht in gebruik.

Het ontwerp is natuurlijk vrij te bepalen. Jij kiest het aantal segmenten, de vakverdeling in hoogte en natuurlijk kleur en afwerking.

glaswand kantoor inrichten GewoonGers
glaswand kantoor inrichten GewoonGers
kantoor inrichten glaswand GewoonGers
glaswand kantoor inrichten GewoonGers
glaswand kantoor inrichten GewoonGers
glaswand kantoor inrichten GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!