Opdekdeur en stompe deur

met handgreep en magneetsluiting

Opdekdeur stompe deur handgreep magneetsluiting

Opdek en stompe deur met handgreep en magneetsluiting

Wel de looks van een taatsdeur, maar liever niet verbouwen? We hebben de oplossing! Onze opdekdeuren en stompe deuren zijn te verkrijgen met een U vormige handgreep én magneetsluiting. Je klikt de deur gemakkelijk open en dicht door middel van een magneet. De U vorm handgreep geeft je het gevoel van een taatsdeur. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdek- of stompe deur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk. En het fijne is, dat je er helemaal geen moeite voor hoeft te doen. Geen verbouwing, alleen GewoonGers. Jij kiest je deur uit, wij doen het werk. Hoe je deze deur in huis krijgt, lees je hieronder.

Opdekdeur met handgreep en magneetsluiting
Opdekdeur stompe deur met handgreep en magneetsluiting
Opdekdeur met U vorm handgreep GewoonGers

Hoe krijg je deze deur in huis?

 1. Ga naar de opdekdeuren en stompe deuren (bestaand kozijn) in onze webshop 
 2. Klik één van de modellen aan
 3. Personaliseer je deur: kies je favoriete vakverdeling, glassoort, enzovoorts
 4. Kies bij Deurgreep U vormige deurgreep

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen: dan maken wij het voor je in orde. En wist je dat je tot en met je inmeetafspraak je bestelling kunt wijzigen? Vraag voor of tijdens de inmeetafspraak onze collega voor meer informatie!

U-vorm handgreep opdekdeur stompe deur
Deur met handgreep en magneetsluiting
Opdekdeur stompe deuren showroom GewoonGers

Wist je dat...

Je de U vorm handgreep ook kunt toevoegen aan je taatsdeur? Zo creëer je nóg meer eenheid in huis wanneer je verschillende GewoonGers deuren hebt. Je voegt de handgreep hetzelfde toe als bij de opdekdeur: kies bij Extra opties in de Configurator voor U-vorm deurgreep.

U vorm deurgreep voor opdekdeur of stompe deur

Onze opdekdeuren en stompe deuren kun je kiezen met U vorm handgreep. Je klikt de deur dan open en dicht door middel van een magneet. De U vorm handgreep geeft je het gevoel van een taatsdeur. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdek- of stompe deur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk.

Bekijk een greep uit onze opdekdeuren en stompe deuren

Waarom een GewoonGers deur?

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.
 • Alles gebeurt onder één dak

  Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven en heb je altijd één aanspreekpunt.
 • Inclusief inmeten en monteren

  Het inmeten én de montage is altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor een vast tarief.