Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

De U vorm deurgreep

Wil je meerdere GewoonGers deuren in huis en hou je van eenheid? Dan is de U vormige deurgreep misschien wel wat voor jou. Deze deurgreep kan namelijk op elke deur geplaatst worden: je opdekdeur, taatsdeur of schuifdeur. Bekijk hier wat voorbeelden van de deurgreep. Daarnaast leggen we je uit hoe je deze deurgreep bestelt in de webshop.

stalen deur in hout kozijn gewoongers

De U vormige deurgreep voor je deur in het kozijn

De deur in jouw kozijn vervangen wij gemakkelijk door een GewoonGers opdekdeur. Als je voor de U vormige deurgreep gaat, sluit en opent de GewoonGers deur door middel van een magneetsluiting. Dit geeft jouw deur de uitstraling van een taatsdeur, maar hoeft hier geen verbouwing voor plaats te vinden.

De U vormige greep op je taatsdeur

In plaats van de slanke en smalle handgreep die standaard op een taatsdeur zit, kun je kiezen voor een U vormige deurgreep. Dit zorgt voor een stoere en opvallende uitstraling van jouw taatsdeur.

De U vormige deurgreep op je schuifdeur

Normaliter vind je een handgreep in de vorm van een kom op je schuifdeur. Als je kiest voor de U vormige greep, geeft dit een stoere uitstraling aan de schuifdeur. Let wel op: met de U vormige greep kun je de schuifdeur niet volledig openzetten. Dit kan wel met de standaard kom handgreep, omdat hij in (in plaats van op) de deur valt.

Wist je dat...

GewoonGers deuren met U vormige deurgreep op maat maakt? Wél een make-over, maar géén gedoe met een verbouwing!

aluminium taatsdeur op maat GewoonGers

Bestel eenvoudig in de webshop

Je kunt jouw deur of wand ook online bestellen. Het inmeten is altijd inbegrepen bij de prijs én vrijblijvend. We nemen jouw wensen ter plaatse met je door en bekijken meteen of jouw sparing of kozijn geschikt is.

Ontwerp 'm zelf

U vormige deurgreep

Of je nu een deur voor in je bestaande kozijn, een taatsdeur of schuifdeur wilt: onze deuren kun je kiezen met U vormige handgreep. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdek- of stompe deur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk. Creëer dus meer eenheid in huis door verschillende GewoonGers deuren te bestellen met dezelfde deurgreep. Jij kiest je deur, wij doen het werk.

Veel gestelde vragen over de U vorm handgreep