Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Noordwijkerhout

Hoekwand zonder deur

Een vrije doorloop is natuurlijk ook een mogelijkheid bij GewoonGers. Dit idee kwam van de bewoner van dit huis zelf. Leuk voor ons om mee te denken in een ontwerp van de klant!

roomdivider keuken design Gewoon Gers

De uitdaging voor dit project zat hem voornamelijk in de hoek die het profiel over het plafond dient te maken. Voor alles moet een eerste keer zijn, deze kunnen we ook weer afstrepen! Deze doorloop maakt de ruimtes nét iets meer afgeschermd, zónder het verlies van lichtinval en gevoel voor ruimte. Verder is dit natuurlijk een stoer sierelement voor in de woning. Heb je zelf een idee? Vraag een offerte aan of bezoek onze showrooms!

roomdivider keuken design Gewoon Gers
roomdivider keuken design Gewoon Gers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
roomdivider keuken design Gewoon Gers
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!