Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Delft

Hoekwand met glas en scharnierdeur

De gehele hal werd in dit huis in Delft opengebroken. Een nieuwe GewoonGers wand dient hier voor de scheiding tussen entree en woonkamer met keuken. Daar gingen een flink aantal brainstorm-sessies aan vooraf.

aluminium wand met glas keuken GewoonGers

Hoekwand met glas en scharnierdeur

Een glaswand waardoor je tegen de achterkant van het keukenblok kijkt is natuurlijk niet erg fraai. Daarom werkten we binnen dit project deels met aluminium plaatmateriaal gecoat in dezelfde kleur en structuur als de profielen die GewoonGers gebruikt (RAL 7021). Op deze manier is de wand strak afgewerkt en is de achterkant van het keukenblok niet zichtbaar.

Verder is de wand in hoekopstelling gerealiseerd en eindigt deze in een scharnierdeur met kozijn en bijpassend deurbeslag. Interesse in een opstelling als deze? Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom! Deze projecten worden geheel op maat gemaakt, waarbij jij de afmetingen en de verhoudingen tussen glas en aluminium bepaalt. Jij kiest, wij doen de rest!

aluminium wand met glas keuken GewoonGers
aluminium wand met glas keuken GewoonGers
aluminium wand met glas keuken GewoonGers
aluminium wand met glas keuken GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!