Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Den Haag

Trapafsluiting op bouwkundige muur

Creëer een blikvanger in huis die ook nog eens heel functioneel is, zoals in deze woning in Schiedam. Voor dit project is gekozen voor onze Onbegrensd productlijn. Hiermee zijn verschillende 'eigen' ontwerpen mogelijk en wordt er gewerkt met een T-profiel. Dit geeft een robuuste uitstraling aan je glaswand.

glaswand vide GewoonGers

Je trap afsluiten met GewoonGers

De wand in deze situatie is voorzien van een scharnierdeur met kozijn. Dat zorgt voor een goede afsluiting bij tocht en geluid. De scharnierdeur sluit met behulp van een magneetje en kan daardoor worden uitgevoerd met een minimalistische greep. Wist je trouwens dat we een blog hebben geschreven over een duurzaam interieur met GewoonGers?

Heb jij een idee voor een product of heb je een unieke situatie? Vraag dan een offerte aan of stel je wand of deur zelf samen in onze webshop.

glaswand vide GewoonGers
glaswand vide GewoonGers
glaswand vide GewoonGers
trap afsluiten met stalen wand gewoon gers
trap afsluiten met stalen wand gewoon gers
glaswand vide GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!