Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Geffen vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S14E01

vtwonen S14 A1

Het samengestelde gezin van Dennis en Bianca bestaat uit 6 mensen. Het was dan ook een uitdaging om een huis te vinden waar iedereen zijn eigen plekje heeft. Daarnaast is er een tweedeling in de interieursmaak: Dennis houdt van het donkere, luxe ‘hotel chic’, daarentegen houdt Bianca van licht en landelijk.

dubbele taatsdeuren vtwonen gewoongers

Dubbele taatsdeur en stompe deur in Geffen

Het huis is gevonden en vtwonen heeft een handje geholpen met de inrichting! Er zijn 2 webshopproducten van GewoonGers geplaatst. Van de hal naar de keuken is een dubbele taatsdeur (model De Kaap) geplaatst, met helder glas. Van de hal naar de grote slaapkamer zit er een stompe deur voor in het kozijn (model De Kaap). Het stoere rook matglas zorgt voor privacy, maar laat toch nog wat licht door. Bekijk de foto’s van de rookmat deur goed: je ziet duidelijk wat lichtinval met dit type glas doet. Veel lichtinval in de andere ruimte betekent een lichtere, wittere kleur. Donkere ruimte? Dan is het glas in de deur ook donkerder.

Ben jij geïnteresseerd in een deur of wand van GewoonGers? Neem eens een kijkje in de webshop. Álle producten worden vrijblijvend ingemeten, op maat gemaakt én bij je gemonteerd. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een offerte aan.

dubbele taatsdeuren vtwonen gewoongers
dubbele taatsdeuren vtwonen gewoongers
slaapkamer glazen deur vtwonen
stalen deur melkglas vtwonen

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

Interessante producten

Sample sale

Sample sale 414 | Dubbele taatsdeur

Sponningsmaat 1764 x 2356 mm | Afmetingen deur 1748 x 2334 mm | Zwartgrijs | Helder glas

€ 1.574 incl. btw.

€ 3.148

GewoonGers stalen deur met korting
Al verkocht
Je bent net te laat