Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Amersfoort vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S12E06

vtwonen S12 A6

Willeke en Michael wonen al 24 jaar in hun eengezinswoning in Almere. Hoewel ze er met veel plezier wonen, is hun interieur inmiddels een rommelige verzameling van meubels uit de afgelopen jaren. Tijd voor wat hulp!

stalen deur VT wonen WVOJH GewoonGers

Opdekdeur met rookglas

In deze aflevering hebben we een GewoonGers-deur van de hal naar de woonkamer verzorgd. De opdekdeur – model De Blaak – heeft 3 gelijke glaspanelen. Het donkerdere rookglas heeft een warm en stoer effect in combinatie met de kleur van de muur en het donkere profiel van de deur. Het ruitje bóven de deur, ook wel het bovenlicht genoemd, hebben we ook vervangen door rookglas. Wil je dit ook? Deze optie vink je gemakkelijk aan in onze webshop.

Benieuwd naar alle voorgeselecteerde modellen? Kijk dan even bij alle producten. Welk model je ook kiest: we maken ál onze producten op maat en komen je bestelling bij je inmeten én monteren. Jij kiest je deur, wij doen het werk.

Weet je al hoe jouw product eruit komt te zien en kun je dit niet bij de voorgeselecteerde modellen vinden? In onze Onbegrensd-productlijn maken wij wat jij bedenkt. Vraag een offerte aan. Je kunt ons ook bellen (010 – 307  28 89) of mailen. En wist je dat je nu ook met ons kunt WhatsAppen? Stuur je vraag en foto’s door óf vraag een videogesprek aan. Handig wanneer je niet weet welke deur je nodig hebt of als je advies wilt.

stalen deur vtwonen WVOJH GewoonGers
stalen deur vtwonen WVOJH GewoonGers
detail zwarte deurkruk gewoongers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

stalen deur handgreep

Opdekdeur met U vorm handgreep

Voor in je bestaande kozijn

Bekijk binnenkijker

Interessante producten

Sample sale

Sample sale 424 | Opdekdeur

Sponningsmaat 935 x 2323 mm | Afmetingen deur 927 x 2309 mm | Kiezel grijs | Helder glas | Linksdraaiend

€ 799,50 incl. btw.

€ 1.599

GewoonGers Gers stalen deur met korting
Al verkocht
Je bent net te laat