Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Oud-Beijerland

Extra brede schuifdeur en meer...

In deze woning in Oud-Beijerland combineerden we allerlei verschillende deuren met elkaar. Toch vormen deze deuren samen met de rest van het interieur een compleet geheel. De deuren hebben namelijk allemaal dezelfde indeling. Dit zorgt voor eenheid.

stalen schuifdeuren gewoongers interieur

Eenheid in je interieur met verschillende soorten deuren

Deze woning in Oud-Beijerland was een waar project voor GewoonGers: Tussen de hal en woonkamer is een aluminium taatsdeur met vast wandpaneel gerealiseerd. De taatsdeur is voorzien van stoere, maatwerk U-greep én kan naar twee kanten open. Richting de keuken is een échte blikvanger neergezet: een extra brede schuifdeur die ruim doorgang biedt tussen woonkamer en keuken.

Op de eerste verdieping zijn deuren met grijs matglas gerealiseerd. Het matglas zorgt voor privacy maar geeft de deuren toch diepte vanwege het kleurverschil tussen glas en aluminium profielen. Zelfs voor het toilet is gekozen voor een matglazen deur. Dit glas geeft voldoende privacy en kan zo dus worden toegepast voor zowel badkamer als toilet.

Tenslotte is er de taatsdeur in de badkamer. Dit is een combinatieproject tussen onze Concept producten (webshop) en Onbegrensd producten (bovenraam met schuine afwerking).

hal make-over taatsdeur gewoon gers
stalen schuifdeur extra breed gewoongers
schuifwand keuken gewoon gers
hal make-over taatsdeur gewoon gers
interieur inspiratie stalen taatsdeur gewoon gers
keuken inspiratie stalen deur mat rookglas
stalen deuren badkamer GewoonGers
stalen deuren melkglas gewoongers
keuken inspiratie met stalen schuifdeur GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!