Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Heemstede

Enkele schuifdeur

De bewoners van dit huis in Heemstede hebben een keuken waar een kantoortje aan zit. Handige ruimte natuurlijk, maar hoe sluit je de kamer af zonder ruimtelijkheid te verliezen? Juist: met een schuifdeur van GewoonGers!

schuifdeur werkkamer gewoongers

Enkele schuifdeur tussen keuken en kantoor

De schuifdeur in model De Meent is voor het kantoortje geplaatst. Door het heldere glas behouden het kantoor en de keuken maximale lichtinval. Daarnaast is er wat betreft interieur geen aanpassing nodig: de plant kan bijvoorbeeld gewoon voor de deur blijven staan, omdat hij voor de wand schuift in plaats van de kamer in draait met een taatsdeur of deur in het kozijn.

Ben je op zoek naar een deur voor een smalle ruimte óf vind je de schuifdeur gewoon heel gers? Kijk dan eens naar onze schuifdeuren. Alle deuren worden op maat gemaakt voor jouw situatie. En dát voor een vaste prijs.

schuifdeur werkkamer gewoongers
schuifdeur werkkamer gewoongers
stalen schuifdeur gewoongers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

stalen schuifdeuren gewoongers interieur

Extra brede schuifdeur en meer...

Eenheid in je interieur met verschillende soorten deuren

Bekijk binnenkijker