Waarom GewoonGers? Nou, daarom:

 • Gratis inmeetservice en advies

  Een goede samenwerking vormt de basis voor een mooi resultaat. Daarom komen we gratis bij je langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit dus niet direct vast aan een bestelling.
 • Niet tevreden? Geld terug.

  Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Daarom is er onze 30-dagen-geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden? Dan zoeken wij een oplossing. Geld terug kan er daar één van zijn. Meer weten? Vraag het ons.
 • Betaal veilig thuis met iDeal

  Nadat onze inmeter bij je thuis is geweest, kun je rustig nadenken over het bestellen van je deur. Ben je eruit en wil je bestellen? Dan kun je via iDeal een betaling doen. Plan meteen ook zelf de montage-afspraak!
 • Maximaal 2 maanden levertijd

  Alles wordt gemaakt in eigen fabriek in Vlaardingen. De lijntjes zijn dus kort en we kunnen binnen 2 maanden na inmeten en aanbetaling leveren. Dat geldt overigens voor heel Nederland.
 • Op maat gemaakt voor jou

  Iedere woning of werkplek is anders, daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste. Alle deuren en wanden worden per bestelling op maat gemaakt.
 • Bekend van tv

  GewoonGers is bekend van tv. Misschien heb je ons weleens voorbij zien komen. Dat is natuurlijk leuk, maar om deze reden houden we onze naam graag hoog en doen we ons best voor íedere bestelling.
 • Created with Sketch.

  Ruim 17 jaar ervaring

  Met ruim 17 jaar ervaring binnen de glas- en aluminium productie durven we te zeggen dat jouw project bij ons in goede handen is.
GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider

Klaar om inspiratie op te doen?

Maandelijks worden er nieuwe projecten geüpload. Iedereen houdt toch van lekker binnenkijken? Met deze projecten willen we je laten zien hoe je onze producten kunt combineren binnen verschillende woonstijlen.

Inmeten & advies: Bel mij. Ik wil een gratis afspraak thuis.