Waarom GewoonGers? Nou, hierom:

 • Gratis inmeetservice en advies

  Een goede samenwerking vormt de basis voor een mooi resultaat. Daarom komen we gratis bij je langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit dus niet direct vast aan een bestelling.
 • gewoongers niet goed geld terug

  Niet tevreden? Geld terug.

  Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Daarom is er onze 30-dagen-geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden? Dan zoeken wij een oplossing. Geld terug kan er daar één van zijn. Meer weten? Vraag het ons.
 • Betaal veilig thuis na inmeten

  Nadat onze inmeter bij je thuis is geweest, kun je rustig nadenken over het bestellen van je deur. Ben je eruit en wil je bestellen? Dan kun je via een betaallink een betaling doen. Je kunt kiezen voor betalen met iDeal of SprayPay (gespreid betalen in termijnen). Plan meteen ook zelf de montage-afspraak!
 • gewoongers snelle levertijd

  Maximaal 2 maanden levertijd

  Alles wordt gemaakt in eigen fabriek in Vlaardingen. De lijntjes zijn dus kort en we kunnen binnen 2 maanden na inmeten en aanbetaling leveren. Dat geldt overigens voor heel Nederland.
 • gewoongers professionele montage

  Op maat gemaakt voor jou

  Iedere woning of werkplek is anders, daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste. Alle deuren en wanden worden per bestelling op maat gemaakt.
 • gewoongers gezien op tv

  Bekend van tv

  GewoonGers is bekend van tv. Misschien heb je ons weleens voorbij zien komen. Dat is natuurlijk leuk, maar om deze reden houden we onze naam graag hoog en doen we ons best voor íedere bestelling.
 • Created with Sketch.

  Ruim 17 jaar ervaring

  Met ruim 17 jaar ervaring binnen de glas- en aluminium productie durven we te zeggen dat jouw project bij ons in goede handen is.
GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider

Klaar om inspiratie op te doen?

Maandelijks worden er nieuwe projecten geüpload. Iedereen houdt toch van lekker binnenkijken bij anderen? Met deze projecten willen we je laten zien hoe je onze producten kunt combineren binnen verschillende woonstijlen.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

FAQ

 • Hebben jullie een showroom in Rotterdam?

  Ja! GewoonGers heeft een showroom in Vlaardingen, vlakbij Rotterdam, die 6 dagen per week is geopend. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Vlaardingen of kom gezellig spontaan langs. Bekijk ons adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Vlaardingen.

 • Hebben jullie een showroom in Amsterdam?

  Ja! GewoonGers heeft een showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam die 7 dagen per week geopend is. Wil je onze deuren met eigen ogen komen bewonderen en uitproberen? Maak dan gerust een showroom afspraak in Amsterdam of kom gezellig spontaan langs. Bekijk het adres, de openingstijden of maak een showroomafspraak in onze showroom in Amsterdam.

 • Monteren jullie ook op lastig bereikbare locaties?

  Ja! In principe worden de deuren en wanden in onze eigen fabriek in Vlaardingen in elkaar gezet. Wij monteren de deur dan bij jou thuis. Mocht het zo zijn dat dat het niet mogelijk is om je gekozen deur of wand op de gewenste plek te krijgen dan kunnen wij de deur of wand ook op locatie in elkaar zetten. Denk bijvoorbeeld aan een smal trapgat of als je hoger dan de 4e verdieping woont zonder lift, of de lift te klein is om de deur of wand in te vervoeren.
  Voor het in elkaar zetten op locatie berekenen wij extra kosten vanaf €150,-.

 • Is echt alles mogelijk?

  Er zijn natuurlijk uitzonderingen (in ons geval héél weinig). Als je jouw deur online bestelt, komen we vrijblijvend inmeten. Mocht jij bij die paar uitzonderingen horen, betaal je niks! Heb je een bijzondere situatie en twijfel je wat mogelijk is? Wij laten ons graag uitdagen en laten ons niet binden aan standaardiseringen. Je kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Stel ons op de hoogte van jouw wensen, bijvoorbeeld met behulp van een voorbeeldfoto of ontwerpschets. Wij adviseren waar nodig!

 • Hoe gaat het bestelproces in zijn werk?

  Van bestelling tot de deur in je huis: lees alles over het bestelproces van GewoonGers.

 • Waarom kies ik voor GewoonGers?

  Waarom zou je kiezen voor een deur van GewoonGers? Nou, onder andere hierom! Gratis inmeetservice en advies, 30-dagen-geld-terug-garantie, veilig thuis betalen met betaallink, maximaal 2 maanden levertijd, op maat gemaakt voor jou, bekend van tv én ruim 17 jaar ervaring. Waarom GewoonGers is duidelijk toch?

 • Hoe kan het dat jullie met vaste prijzen werken?

  Bij GewoonGers houden we vaste prijzen aan voor alle producten in de webshop. Dat is duidelijk en er zijn geen verrassingen achteraf. Het is mogelijk omdat materiaal groot wordt ingekocht én omdat we aluminium profielen en glas zelf op maat zagen/snijden in onze fabriek. Verder staan de tijden voor inmeten, produceren en monteren voor een kleinere deur gelijk aan die van een grote deur. Onze producten zijn maximaal 300cm hoog en 110cm breed. Voor de meeste woningen kom je hier goed mee uit. Is jouw woning (of werkruimte) een uitzondering op deze regel? Laat je dan eens inspireren door onze projecten binnen de Onbegrensd-lijn. Hiervoor wordt een offerte op maat opgesteld. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een aluminium deur op maat.

 • Welke mogelijkheden om te betalen zijn er?

  Als jij tijdens de gratis inmeetafspraak beslist dat je graag doorgaat met het bestelproces, dan krijg je via de mail een betaallink toegestuurd. Je betaalt dus in jouw veilige omgeving, wel zo fijn! Je krijgt de keuze om op dat moment 10% aan te betalen via iDeal of SprayPay In dat geval voldoe je de rest van het bedrag na de montage-afspraak. Je kunt ook direct het volledige bedrag voldoen. Je krijgt bij deze keuze 1 jaar gratis het GewoonZeker zekerheidspakket.