skip to Main Content
Woonhuis Rijswijk II

Woonhuis Rijswijk II

Een kleurrijk interieur

 

Dit interieur is gerealiseerd naar een ontwerp van Mayke Uitman (Makye. Designs your interior).

Eetkamer en woongedeelte zijn in deze woning van elkaar gescheiden middels een GewoonGers wand. Deze wand van ruim 3,60 meter hoogte benadrukt de hoogte van deze woning alleen maar meer. Dit is meteen de reden waarom er een bovenlicht boven de deuren is gemaakt.

Vaak is het voor een gezin met kinderen gewenst om in de woning een plek te creëren waar de kinderen plezier kunnen maken en waar de ouders zich even rustig kunnen terugtrekken. Een GewoonGers wand biedt hierin de ultieme uitkomst. Ondanks dat een ruimte wordt dichtgezet met een wand, blijft overzicht tussen de twee ruimtes behouden. De kinderen kunnen nog steeds in de gaten worden gehouden wanneer nodig en aan de andere kant weten de kinderen ook precies waar de ouders zich bevinden. Een functionele en veilige oplossing die er ook nog eens erg mooi uitziet.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top