skip to Main Content
Showroom GewoonGers

Showroom GewoonGers

Waar het allemaal gebeurt

 

In samenwerking met de Horeca Sfeermakers heeft GewoonGers een nieuwe showroom geopend in Vlaardingen. Eén centrale plek waar alle werkzaamheden samenkomen en zorgen voor een ”gers” eindproduct.

Wil je onze producten in het echt bekijken, voelen en ervaren en ben je nieuwsgierig waar alles vandaan komt? Dan ben je hier aan het goede adres! Van deuren tot douchewanden tot wijnkasten. Alles is hier te zien en natuurlijk blijven we ontwikkelen en vernieuwen. We hebben niet voor niets een eigen productieruimte!

Zowel een spontaan bezoekje als een bezoek op afspraak is mogelijk.

Neem een kijkje in de ‘keuken’ van GewoonGers

Vanuit de showroom kijk je direct de fabriek in. We noemen het ook wel ‘de open keuken van GewoonGers’, want dat is het ook echt. Bezoek je ons doordeweeks, dan zie je onze collega’s hard aan het werk in de fabriek om ieder gewenst project geheel op maat te produceren. We zijn trots op onze producten en laten je graag zien hoe we te werk gaan!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top