vtwonen weer verliefd op je huis

Witte opdekdeuren met glas en aluminium beplating

Het nieuwe seizoen van Weer verliefd op je huis is begonnen en wij zijn er weer bij! We beginnen meteen met een bijzonder product, namelijk: onze witte deur. De bewoners van dit huis in Den Bosch zijn dankzij stylist Frans Uyterlinde 2 witte (RAL 9010) opdekdeuren rijker, in model De Blaak.

Een witte deur geeft je interieur een frisse uitstraling. Daarnaast sluit hij mooi aan op je bestaande kozijn, als deze al wit is. Door het heldere glas dat tussen de woonkamer en gang zit, laat de deur veel licht door en oogt je kamer ruimer. Soms wil je alleen liever níét laten zien wat er achter de deur zit. De inhoud van een opbergruimte is een voorbeeld daarvan. In dit geval hebben we een witte aluminium beplating toegevoegd. Zo passen de deuren goed bij elkaar wat betreft stijl, maar hebben ze een tóch een andere uitstraling.

vtwonen gewoongers witte deur

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.

gewoongers vtwonen witte deur gang staal
gewoongers witte stalen deur gang
gewoongers stalen deuren woonkamer vtwonen