skip to Main Content
Restaurant Uptown

Restaurant Uptown

Nieuw in het hippe Wijnhavengebied

 

In het gezellige Wijnhavengebied van Rotterdam kun je tegenwoordig Uptown Food & Drinks vinden. Dit restaurant is ontworpen door de designers van Horeca Sfeermakers en onder andere verbouwd door GewoonGers. De aluminium wanden mochten hierdoor niet aan het geheel ontbreken! Tevens produceerden wij de stellagekasten, roomdividers en het uitgifteluik voor de keuken.

Grove en stoere materialen worden gecombineerd met luxe meubelen en warme tinten waardoor je al gauw het welkome gevoel krijgt zodra je binnenstapt. Ervaar de gezelligheid zelf in Rotterdam!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top