skip to Main Content
Restaurant MEAT Franky’s

Restaurant MEAT Franky’s

Nice to meat you

 

In 3 weken tijd werd er in Ridderkerk hard gewerkt aan een complete restyling. Zowel het interieur als concept ging op de schop. Wat voorheen een tapasrestaurant was, maakte nu plaats voor een grillrestaurant. Sfeervol, een beetje stoer en een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt zijn de grote aandachtspunten binnen het interieur.

GewoonGers verzorgde de tochtsluizen, balustrades, het uitgifteluik voor de keuken én de stellagekasten rondom de bar. Het aluminium in combinatie met hout zorgt voor een robuust en warm uiterlijk.

Ook een stellagekast of tochtsluis nodig? Wij maken alles op maat en denken graag mee in oplossingen!

Is GewoonGers toepasbaar in de horeca?

Het gebruik van veiligheidsglas in combinatie met een zeer krasvaste poedercoat afwerking is het recept voor een ideale horeca toepassing. GewoonGers heeft veel ervaring met horeca projecten door geheel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtsluizen, het deels dichtzetten van een open keuken met glas en het realiseren van wanden voor private dining, feesten en partijen, maar ook stellages om glazen en dranken te kunnen presenteren achter de bar. GewoonGers maakt alles op maat, aangepast op jouw ontwerp.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top