Glaswanden rookglas appartement Arte

Luxe appartement in hartje Rotterdam Vol GewoonGers maatwerk oplossingen!

Dit wil je zien: wijnkast, rond glas en meer!

Dit project was een ’thuiswedstrijd’ voor GewoonGers. In hartje Rotterdam konden we ons hart ophalen door allerlei maatwerk specials toe te passen. Zo is er een ombouw rondom de trap naar beneden gemaakt, een elektrische schuifdeur, een wijnkast met rond glas én verschillende toiletdeuren met melkglas. Al deze toepassingen vallen onder de GewoonGers Onbegrensd productlijn. Hierbij ben je zelf de ontwerper. Natuurlijk helpen we waar nodig. Meer zien van deze gerse woning? Scroll snel verder.

Vraag offerte aan

Bar design schuifwand wijnkast stalen deur
Bar design schuifwand wijnkast stalen deur
Stalen deuren wijnkast design rond glas interieur
Luxe keuken design Tom Dixon
Luxe keuken design aquarium Tom Dixon

Wijnkast en bar

Met de hulp van de ontwerpers van Horeca Sfeermakers is deze woning omgetoverd tot luxe appartement. De gezelligheid, warmte en sfeer die je vaak terugziet in horeca-gelegenheden is doorgevoerd in dit appartement. Wat dacht je van deze luxe wijnkast met ronde hoek? Of een heuse bar ín de woning? De elektrisch bedienbare schuifdeur biedt toegang tot de bar aan de voorzijde van de woning. De ronde wijnkast is voorzien van een deur met magneetsluiting. Zo loop je vanuit de keuken de wijnkast in.

Wanden rondom de trap

Rondom de trap is een maatwerk oplossing gerealiseerd. De glaspanelen zijn aangepast op de vormen van het plafond. Deze oplossing is puur esthetisch. Het is natuurlijk ook mogelijk om deuren toe te voegen aan dit soort wanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuifdeur bij de trap. Hiermee demp je meteen het geluid tussen de twee ruimtes én kun je de temperatuur per ruimte beter reguleren.

Bekijk stalen wanden

Trap ombouw stalen deuren interieur
Trap ombouw stalen deuren interieur
Detail profiel GewoonGers aluminium frame
Trap ombouw stalen deuren interieur

De benedenverdieping

Beneden in deze woning vind je naast een badkamer en toiletruimte ook een heuse muziekkamer. Met behulp van een roomdivider waar je omheen kunt lopen, wordt het slaapgedeelte afgezonderd op een subtiele manier. De producten van GewoonGers vormen als het ware een rode draad door het gehele interieur.

Muziekkamer appartement stalen deuren
Stalen deur toiletdeur melkglas
Stalen deur toiletdeur melkglas
Slaapkamer stalen roomdivider

En? Heb je iets gezien wat je aanspreekt? Bij GewoonGers adviseren we je graag en voorzien je vrijblijvend van een offerte. Stuur je ideeën in óf kom ze aan ons vertellen in de showroom!