Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Kan een stalen deur in een bestaand kozijn?

Eerlijk is eerlijk: standaard nieuwbouwkozijnen zijn niet altijd het mooiste onderdeel van je interieur. Dat wil echter niet zeggen dat je er helemaal niets meer mee kunt! Over de vraag of stalen deuren in je standaard kozijn kunnen worden gezet, kunnen we heel kort zijn: nee, dat kan niet. De deuren zijn te zwaar voor het bestaande kozijn, maar GewoonGers heeft een oplossing! Wij werken namelijk met aluminium deuren. Dat is niet alleen heel makkelijk in gebruik, milieubewust en vrijwel overal te installeren. Het is ook nog eens lekker licht in gewicht waardoor jouw goede, oude kozijn gewoon kan worden hergebruikt. Zo hoef je niet te verbouwen, maar heb je in een handomdraai een hele nieuwe uitstraling in huis. Scroll verder en bekijk de resultaten bij anderen thuis!

blauwe stalen deur gewoon gers vtwonen

Ook geschikt voor houten kozijnen

Heb je houten kozijnen? Ook dan passen we onze deuren hier graag op aan. Alle deuren worden per bestelling op maat gemaakt én vooraf ingemeten. Wist je dat het inmeten helemaal vrijblijvend is? Zo kunnen we samen ter plaatse beoordelen of jouw wensen te realiseren zijn en kunnen we meteen adviseren waar nodig. 

Aluminium deuren gezien bij vtwonen en kopen zonder kijken

GewoonGers is al een aantal jaar hoofdsponsor van het tv-programma vtwonen: Weer verliefd op je huis én is sinds een aantal jaar te zien in het programma Kopen zonder kijken. Misschien heb je onze aluminium deuren hier weleens voorbij zien komen. Logisch ook: want de make-overs moeten vaak in een vrij korte tijd plaatsvinden. Des te makkelijker is het als je bestaande kozijnen niet hoeft te verwijderen.

stalen deur licht grijs vtwonen

Wist je dat...

GewoonGers deuren altijd speciaal voor jou op maat worden gemaakt in eigen fabriek? Vanuit onze showroom in Vlaardingen kijk je zo de fabriek in: de open keuken van GewoonGers, noemen we dat!

Bekijk onze showrooms

Een stalen deur voor in je kozijn

De uitstraling van een stalen deur, maar dan in je eigen kozijn. Zo hoef je niet te verbouwen en kun je toch op een eenvoudige manier meegaan met de laatste woontrends.

Veel gestelde vragen over deuren in bestaand kozijn