Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Dordrecht vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S15E06

vtwonen S15 A6

Frans zorgt voor een warm huis voor Maik en Jill. Daarom kiest hij voor 2 stompe deuren met rookglas én rook matglas. Het rookglas geeft de deur een warme uitstraling en laat alsnog licht door. Voor de opbergkast heeft Frans voor een stompe deur voor in het bestaande kozijn met rook matglas gekozen. Het rook matglas geeft de deur ook een warme uitstraling én het zorgt ervoor dat je de spullen achter de deur niet ziet. Handig voor ruimtes zoals opbergkasten, want die blikken soep hoef je niet te zien vanuit de woonkamer!

Bekijk alle producten in de webshop. Alles wordt vrijblijvend ingemeten, op maat gemaakt én gemonteerd. Heb je zelf een idee? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

taatsdeur met glas vtwonen
vtwonen weer verliefd op je huis GewoonGers
vtwonen gewoongers stalen deuren wooninspiratie
taatsdeur met glas vtwonen
taatsdeur met glas vtwonen
taatsdeur met glas vtwonen
taatsdeur met glas vtwonen

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!