Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Haarlem vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S13E09

vtwonen S13 A9

De charmante woning van Karin en Hans verdient het om weer eens een nieuwe stijl te krijgen. Na 20 jaar schiet de inrichting er namelijk nog weleens bij in: Karin verzamelt graag oude spullen, waar Hans niks van wil weten. Tijd voor een make-over!

witte stalen schuifdeur rookglas GewoonGers vtwonen
vtwonen witte deur rookglas gewoongers
vtwonen witte deur rookglas gewoongers

Witte schuifdeur met rookglas in Haarlem

Stylist Marianne heeft de rust waar Hans zo naar snakt fijn gecombineerd met de bijzondere spullen waar Karin zo gek op is. Er wordt veel wit in huis gebruikt, waaronder de witte schuifdeur van GewoonGers! De schuifdeur is een handige keuze geweest, omdat je geen ruimte verliest bij de draai van de deur. Ideaal voor een smalle kamer, dus. Door het donkere rookglas kijk je nog wel naar de volgende ruimte, maar creëer je nét wat meer warmte en rust.

Wist je dat élk product uit de webshop in het wit (RAL 9010) verkrijgbaar is? Ben jij geïnteresseerd in een deur of wand van GewoonGers? Neem eens een kijkje in de webshop. Álle producten worden vrijblijvend ingemeten, op maat gemaakt én bij je gemonteerd. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een offerte aan.

vtwonen witte deur rookglas gewoongers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

schuifwand woonkamer werk kamer GewoonGers

Witte schuifwand in de woonkamer

Thuiswerkplek inrichten? Denk dan eens aan een schuifwand met glas. Ruimtebesparende schuifdeuren zijn de perfecte oplossing voor ieder interieur!

Bekijk binnenkijker