Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Alblasserdam vtwonen - Weer Verliefd Op Je Huis S12E07

vtwonen S12 A7

Lisanne en Jelle wonen sinds 4 jaar in Alblasserdam. Na een moeilijke periode zijn ze toe aan een nieuw en frisser interieur. Hoewel Lisanne van kleur en een romantische inrichting houdt, is Jelle fan van industriële producten, met gebruik van donkere kleuren en metaal. Gelukkig slaan onze deuren een perfecte brug tussen beide smaken!

gang deur matglas VT wonen GewoonGers

Deuren in combinatie met een geverfde muur

Van de gang naar de woonkamer hebben we een stompe deur met satijnglas verzorgd. Met dit matte glas geniet je volop van de lichtinval, maar heb je tóch privacy. Mede dankzij de GewoonGers-deur heeft het interieur een stoere uitstraling. Let op: het satijnglas in de webshop is vervangen door matglas. 

En wat vind je van de gang? Wij zijn fan van de toiletdeur in combinatie met de donkere trap en de warme kleur op de muur! De stompe deur met aluminium beplating (RAL 7021) maakt écht onderdeel van de gang uit. Dit komt mede doordat het kozijn van de deur mee geverfd is met de muur.

Ben je op zoek naar een toiletdeur? Onze deuren met aluminium beplating zijn hier geschikt voor. Naast RAL 7021 (zelfde kleur beplating als het profiel van de deuren), bieden we ook een lichtere beplating aan. Daarnaast vink je gemakkelijk in onze webshop ’toiletbeslag’ aan, zodat je de deur op slot kunt doen.

gang deur matglas VT wonen GewoonGers
stalen deur toiletdeur Gewoon gers
gang deur matglas VT wonen GewoonGers
vtwonen gewoongers stalen deur wooninspiratie

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

witte stalen deur melkglas gers

Opdekdeur in wit met matglas

Witte aluminium deur met melkglas op maat voor het bestaande kozijn.

Bekijk binnenkijker