Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Waddinxveen

Schuifdeur met wand en 2 taatsdeuren

GewoonGers heeft maar liefst 3 deuren in dit huis in Waddinxveen verzorgd. Een taatsdeur van de hal naar de woonkamer, een schuifdeur met wand van de woonkamer naar de keuken én een taatsdeur met zijlicht van de hal naar de keuken.

schuifwand matzwart keuken GewoonGers

Alle deuren zijn onderdeel van onze productlijn Concept. Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende modellen, glassoorten, glasindelingen en deurbeslagen. Álle producten worden op maat gemaakt voor jouw situatie.

De bewoners van dit huis hebben alle producten in model De Kaap (3 ongelijke vlakken) gekozen om eenheid te creëren in het interieur. Door het heldere glas, communiceren alle kamers met elkaar en laten de ruimtes maximale lichtinval door.

Benieuwd wat er bij jou mogelijk is? Bekijk alle producten eens. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een offerte aan, we denken graag met je mee.

schuifwand matzwart keuken GewoonGers
zwarte taatsdeur met glas GewoonGers
schuifwand matzwart keuken GewoonGers
zwarte taatsdeur met glas GewoonGers
zwarte taatsdeur met glas GewoonGers
zwarte taatsdeur met glas GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!