Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Haarlem

Dubbele schuifdeur en paneel

Een trap in je grote ruimte gaat helaas vaak gepaard met veel warmteverlies óf tocht. Deze bewoners hebben ervoor gekozen om een glazen wand van GewoonGers voor hun trap te plaatsen. Hiermee behouden ze lichtinval en ruimtelijkheid, maar verliest de kamer geen warmte.

trap afsluiten schuifwand GewoonGers

Voor de leuning staat een vast paneel en voor beide trappen is een schuifdeur geplaatst. Wil je de deuren openzetten, dan schuif je de deuren gemakkelijk voor het paneel. Dit geeft nog steeds een gerse uitstraling aan de kamer en de GewoonGers wand!

Deze dubbele schuifdeur met vast paneel vind je ook terug in onze webshop. De deur wordt áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

trap afsluiten schuifwand GewoonGers
trap afsluiten schuifwand GewoonGers
trap afsluiten schuifwand GewoonGers
trap afsluiten schuifwand GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!