Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Sittard

Concept bij Jac Salvino

Alle deuren uit onze Concept collectie in de webshop zijn te zien bij glashandel Jac Salvino in Sittard. Vind je de rit naar onze showroom in Vlaardingen of Amsterdam te lang? Dan is dit misschien een goed alternatief!

stalen deuren showroom GewoonGers Limburg

Bekijk GewoonGers deuren in Limburg

In Sittard is Jac Salvino, een glasspecialist, gevestigd. Voor alles wat met glas te maken heeft, kun je bij Jac Salvino terecht. Óók voor de stalen deuren van GewoonGers! In hun showroom vind je verscheidene deuren uit de Concept collectie. Woon je in omgeving Sittard en ben je geïnteresseerd in een deur van GewoonGers? Jac Salvino biedt advies op maat voor jou. Bekijk de deuren in hun showroom, plan een inmeetafspraak in en ben je enthousiast? Dan maakt GewoonGers de deur op maat voor jouw situatie. Jac Salvino verzorgt de rest.

Stalen deuren showroom GewoonGers Limburg
Stalen deuren showroom GewoonGers Limburg Jac Salvino
Stalen deuren showroom GewoonGers Limburg Jac Salvino
Stalen deuren showroom GewoonGers Limburg Jac Salvino

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

GewoonGers showroom gers deuren en wanden Woonmall Villa ArenA Amsterdam

GewoonGers winkel in Amsterdam

Bezoek GewoonGers in woonmall Villa ArenA, Amsterdam. Wooninspiratie nodig? Bij ons vind je verschillende maatwerk deuren zoals taatsdeuren, schuifdeuren, opdekdeuren en stompe deuren.

Bekijk binnenkijker