Aluminium puien

van GewoonGers

Afmetingen aluminium binnenpui

Jouw aluminium binnenpui wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele, aluminium pui:

 • Breedte: minimaal 20 centimeter en maximaal 110 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie van een aluminium binnenpui.

Aluminium puien van GewoonGers

Ben je op zoek naar een binnenpui? Een aluminium pui geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. Een pui van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde, aluminium binnenpuien. En heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke pui je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Aluminium binnenpui in eigen ontwerp

Heb je een eigen idee? Jíj bent de ontwerper in dit verhaal!

 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.
Dubbele scharnierdeur zwart stalen deur GewoonGers
Roomdiver zwart staal scharnierdeur Gewoon Gers

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Wat zijn de voordelen van een aluminium pui?

 • Een aluminium pui deelt je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je kunt je binnenpui helemaal zelf indelen: wil je enkel panelen of wil je ook een (dubbele) deur erin verwerken? De keuze is aan jou.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee kun je eventueel met je pui meer privacy creëren.
 • Met een aluminium pui creëer je gemakkelijk extra kamers in huis.

Aluminium pui op maat

Een aluminium pui voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium puien toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw pui met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

Zwart stalen Schuifwand badkamer slaapkamer GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Ook zakelijke projecten! Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Veelgestelde vragen over aluminium puien

  • Waarom gebruiken jullie aluminium?

   Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.

  • Hebben jullie ook aluminium puien?

   Zeker! Je kunt in de webshop jouw aluminium pui helemaal zelf personaliseren en een vrijblijvende inmeetafspraak maken. Kies bijvoorbeeld voor een enkel paneel óf ga voor een pui met deuren erin. Wij komen je pui inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

  • Wat zijn de kosten van een aluminium pui?

   In onze webshop vind je alle prijzen van een aluminium pui. Deze prijzen zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Geen vervelende, onverwachte kosten achteraf dus. Wat de kosten van de aluminium pui zijn, ligt eraan wat je wilt: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkel paneel, maar ook voor een dubbele deur met zijpanelen.

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.