Aluminium schuifdeuren

van GewoonGers

Ben je op zoek naar een aluminium schuifdeur? GewoonGers maakt én monteert ‘m voor je. Een aluminium schuifdeur wordt bij GewoonGers áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. We monteren de schuifdeur met glas standaard met rails en softclose. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Je hebt voor een aluminium schuifdeur de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Of je nu een enkele, een dubbele schuifdeur óf een schuifdeur met een wand kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Ontwerp jouw aluminium schuifdeur

woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers

Afmetingen aluminium schuifdeur

Je schuifdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele schuifdeuren en vaste wandelementen:

 • Minimale breedte: 70 cm
 • Maximale breedte: 115cm (standaard prijs)
 • Extra breed tot 175cm met toeslag
 • Minimale hoogte: 170cm
 • Maximale hoogte: 300cm

Val je buiten deze afmetingen? Kies bijvoorbeeld voor een extra paneel of deur als jouw sparing breder is óf vraag een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Bekijk aluminium schuifdeuren

Stalen Schuifwand olijf groen GewoonGers

Aluminium schuifdeur op maat

De staallook schuifdeuren voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen schuifdeur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw aluminium schuifdeur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Aluminium schuifdeuren

In tegenstelling tot veel andere bedrijven maakt GewoonGers gebruik van aluminium. Waarom daar ooit voor gekozen is, vertellen we je graag:

 • Aluminium is licht in gewicht. Er is dus geen verstevigde constructie nodig om dit type deuren toe te kunnen passen in jouw woning of zelfs in jouw eigen kozijn. Denk hierbij aan een opdekdeur of een stompe deur.
 • Geen lasnaden, dus strakke belijning en afwerking.
 • Demontabel dus toe te passen op vrijwel iedere verdieping en lastiger bereikbare plekken, zoals bovenaan de trap.

GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw blauwe, aluminium deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Gratis inmeetservice en advies

De mooiste producten komen in samenwerking tot stand, daarom meten we gratis in en helpen we je met advies ter plaatse.

Lichtgewicht aluminium deuren

We werken uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Wat zijn de voordelen van een aluminium schuifdeur?

 • Door de softclose valt je aluminium schuifdeur geruisloos en zachtjes achter je dicht.
 • Omdat je de schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaart deze deur veel ruimte.
 • Een schuifdeur van aluminium klapt niet per ongeluk dicht als het tocht.
 • Door aluminium schuifdeuren met een wand te combineren, deel je een kamer in 2 gedeeltes op zonder licht en ruimte te verliezen.
GewoonGers schuifwand stalen schuifdeur rookglas

Wat zijn de voordelen van een aluminium schuifdeur?

 • Door de softclose valt je aluminium schuifdeur geruisloos en zachtjes achter je dicht.
 • Omdat je de schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaart deze deur veel ruimte.
 • Een schuifdeur van aluminium klapt niet per ongeluk dicht als het tocht.
 • Door aluminium schuifdeuren met een wand te combineren, deel je een kamer in 2 gedeeltes op zonder licht en ruimte te verliezen.

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleur die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

stalen schuifdeur licht grijs GewoonGers