skip to Main Content

vtwonen

Misschien heb je ons al voorbij zien komen, maar sinds kort is GewoonGers te zien in verschillende programma’s van vtwonen. Heb je nog niet gekeken? Heel gauw doen dan. De nieuwe, standaard deuren van GewoonGers zijn in meerdere ontwerpen opgenomen en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! De deuren van GewoonGers zijn strak vormgegeven en gemaakt van glas en hoogwaardig afgewerkt aluminium.

De keuze uit verschillende designs en glassoorten maakt dat de deuren heel goed toe te passen zijn in uiteenlopende woonstijlen en kunnen worden toegepast met verschillende doeleinden. Wil je meer lichtinval creëren? Dan is onze deur met helder glas de ideale oplossing. Wil je juist een eyecatcher met wat meer privacy? Kies dan bijvoorbeeld voor een deur met gesatineerd glas. De programma’s van vtwonen kijk je op zondag op SBS6 of online via vtwonen.nl.

Gezien op televisie

7007---Den-Haag

vtwonen

weer verliefd op je huis

Seizoen 10, aflevering 7. In Den Haag werd de GewoonGers opdekdeur maar liefst twee keer toegepast. In zowel de toegangsdeur van de woonkamer als de deur van de berging. Dat kan bij jou ook! De opdekdeur is verkrijgbaar vanaf €899,- incl. BTW.

verkleind 5056 - Almere

vtwonen

weer verliefd op je huis

Seizoen 10, aflevering 5. In Almere werd de GewoonGers opdekdeur toegepast zonder dat het bestaande kozijn hoeft te worden verwijderd. Dat kan bij jou ook! De opdekdeur is verkrijgbaar vanaf €899,- incl. BTW.

verkleind 2036 - Uithoorn

vtwonen

weer verliefd op je huis

Seizoen 10, aflevering 3. In Uithoorn heeft GewoonGers een standaard opdekdeur én een schuifdeur geïnstalleerd. De opdekdeur is verkrijgbaar vanaf €899,- incl. BTW.

verkleind vtwonen Utrecht05

vtwonen

weer verliefd op je huis

Seizoen 10, aflevering 1. GewoonGers ging naar Utrecht om een deur tussen hal en woonkamer te verzorgen. Opdekdeur, verkrijgbaar vanaf €899,- incl. BTW

verkleind_8090 - Noordwijk

vtwonen

weer verliefd op je huis

Seizoen 9, aflevering 8. In Noordwijk verzorgde GewoonGers een stompe deur. Deze deur bestel je eenvoudig online via onze website en is al verkrijgbaar vanaf €899,- incl. BTW.

verkleind_2038 - Hillegom - VTV- JPEG sRGB

vtwonen

verhuist

Seizoen 1, aflevering 1. De GewoonGers opdekdeur in Enkhuizen. Deze deur is verkrijgbaar vanaf €899,- incl. BTW

Back To Top