Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Haarlem vtwonen: Weer verliefd op je huis S19E11

vtwonen S19 A9

Welkom in het kleurrijke, monumentale huis van Fleur en Ocke. Toen zij 10 jaar geleden in deze woning trokken waren ze op slag verliefd op de kleurrijke binnen- én buitenkant van het huis, maar nu zijn ze toe aan iets anders. Dit bijzondere huis verdient een make-over. Aan stylist Fietje de taak om een frisse wind door het interieur te laten waaien.

Zij gebruikt voor de slaapkamer onder andere akoestische panelen van GewoonGers. Die zien er niet alleen heel mooi uit, maar dragen ook bij aan een verbeterde akoestiek in de ruimte. De panelen zijn binnenkort verkrijgbaar bij GewoonGers in meer dan 40 verschillende kleuren en afwerkingen, Het paneel voor deze uitzending heeft een beige vilt met daarop een toplaag van beige behang uit de serie Magnifiek Mat.

vtwonen GewoonGers akoestische panelen lattenwand
vtwonen GewoonGers
vtwonen GewoonGers akoestische panelen lattenwand
vtwonen GewoonGers akoestische panelen lattenwand
vtwonen GewoonGers akoestische panelen lattenwand
vtwonen GewoonGers akoestische panelen lattenwand

Ieder interieur is anders.

Daarom bieden we je de keuze uit meer dan 50 verschillende soorten akoestische panelen. De basis van alle panelen wordt opgebouwd uit gerecycled PET vilt. Verder heb je de keuze uit een toplaag van luxe behang of echt houtfineer.

Bekijk alle akoestische panelen
Even snel overleggen?

Gericht advies via WhatsApp

Wil je gericht advies? Dan kun je ons op doordeweekse dagen ook bereiken via WhatsApp. Stuur ons gerust een foto door van de ruimte waar je akoestische panelen wilt toepassen of stel je vragen hier als je snel antwoord wilt.

WhatsApp met ons
online binnendeur ontwerpen stalen deur GewoonGers

Laat je nog meer inspireren!

GewoonGers showroom gers deuren en wanden Woonmall Villa ArenA Amsterdam

GewoonGers winkel in Amsterdam

Bezoek GewoonGers in woonmall Villa ArenA, Amsterdam. Wooninspiratie nodig? Bij ons vind je verschillende maatwerk deuren zoals taatsdeuren, schuifdeuren, opdekdeuren en stompe deuren.

Bekijk binnenkijker