Schuifdeuren

Keuze uit drie voorgeselecteerde designs

Schuifdeuren uit de GewoonGers ‘Identiek’ collectie zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen, welke je vervolgens kunt voorzien van zes verschillende soorten glas. Het feit dat wij met voorgeselecteerde modellen werken, maakt dat we deze deuren voor een scherpere prijs kunnen aanbieden dan wanneer je zelf een ontwerp aanlevert. Per bestelling worden de deuren nog altijd geheel op maat gemaakt met een maximale breedtemaat van 100cm en een maximale hoogtemaat van 300cm. Zó krijg je de deur die jouw woning verdient! De uitstraling van een stalen deur met de gebruiksvriendelijkheid van aluminium.

Op maat gemaakte taatsdeuren

De schuifdeuren zijn verkrijgbaar als enkele- of dubbele variant. Altijd inclusief inmeetservice en montage, met 1 maand levertijd vanaf inmeten! Kies uit verschillende modellen en glassoorten.

  • Betaal thuis met PIN

    Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.
  • Perfect op maat gemaakt

    Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
  • Eén maand levertijd

    Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. Dit is één maand en de montagedatum kies je zelf.

Schuif deuren op maat

Het doorvoeren van robuuste materialen in het interieur is al een tijdje aan de gang. Zowel in woningen als kantoorpanden wordt deze stijl doorgevoerd. Wij begrijpen het wel! Stoere elementen afgewisseld met huiselijke decoraties en materialen vinden wij fantastisch en kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Als voorbeeld worden natuurlijke elementen vaak afgewisseld door metaal. De industriële producten van GewoonGers sluiten hier mooi op aan en zijn ook nog eens geheel naar eigen wijze vorm te geven. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Schuif deuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘’schuif’’ deuren eigenlijk toe binnen jouw interieur?

Allereerst wordt er bij GewoonGers gebruikgemaakt van aluminium producten, afgewerkt met een poedercoat met grove structuur. Hierdoor ogen de deuren en wanden erg robuust, maar zijn ze veel lichter in gewicht dan stalen deuren.

Vaak zijn extra verstevigingen in wanden en plafonds overbodig. Ook worden de producten van GewoonGers opgebouwd vanuit een modulair systeem. Dit wil zeggen dat alle ruiten en profielen apart van elkaar kunnen worden aangeleverd en op locatie worden opgebouwd. Zo kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

Maatwerk is onze specialiteit!

De producten van GewoonGers zijn volledig vrij in te delen. Wij laten ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur. GewoonGers werkt middels een kliksysteem waarbij iedere ruit en ieder profiel apart op locatie wordt aangeleverd. Hierdoor ondervinden wij geen hinder met betrekking tot het leveren en monteren op uiteenlopende locaties.