Stalen schuifdeuren

Keuze uit drie voorgeselecteerde designs

De aluminium schuifdeuren van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen deuren genoemd, zijn tevens verkrijgbaar als standaard model. Deze schuifdeuren zijn verkrijgbaar als maatwerk product, geheel naar eigen ontwerp, of als standaard product waarbij je kunt kiezen uit 3 type designs. Schuifdeuren zijn momenteel erg gewild: ze zijn eenvoudig in gebruik, worden altijd geleverd mét rails en softclose en zien er ook nog eens ontzettend gestroomlijnd uit. Schuifdeuren worden voorzien van standaard handgrepen. Een ware blikvanger voor het interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak? Nodig GewoonGers uit!

Voor iedere sparing of deuropening is er een oplossing van GewoonGers. Alle producten worden per bestelling op maat gemaakt. Natuurlijk komen we gewoon eerst vrijblijvend bij je langs om jouw bestelling in te meten en om te zien of jouw sparing of deuropening geschikt is voor GewoonGers (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is dit geschikt!). Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Drie jaar garantie

  Of je jouw deur nu tien keer per dag gebruikt of honderd keer, standaard krijg je onze 3 jaar garantie meegeleverd. Is er iets aan de hand? Wij komen zo snel mogelijk langs!
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Niet goed? Geld terug!

  GewoonGers ziet graag tevreden gezichten. De deuren zijn ware blikvangers voor het interieur en dat moet jij ook vinden. Ben je niet tevreden dan lossen we dat graag op!

Een nieuwe deur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten...

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Stalen schuifdeuren op maat

Maar hoe pas je deze glazen schuifdeur eigenlijk toe binnen jouw interieur? Eigenlijk is het heel eenvoudig: de schuifdeuren van GewoonGers worden op maat gemaakt voor de bestaande deuropening. De rails die wij voor onze stalen schuifdeuren gebruiken is voorzien van softclose en kan worden bevestigd aan de wand óf aan het plafond. GewoonGers komt altijd bij jou thuis langs om jouw stalen schuifdeur in te meten voordat deze op maat wordt gemaakt.

Stalen deuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘stalen schuifdeuren’ (ook wel glazen schuifdeuren genoemd) eigenlijk toe binnen jouw interieur? Allereerst speelt GewoonGers in op de woontrend met betrekking tot stalen schuifdeuren met gebruik van aluminium. Het voordeel hiervan is voornamelijk het gewicht van de deuren. Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Verder zijn er dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’ n glazen deur toe te passen in het interieur.

Bestel jij jouw schuifdeur online? Dan komt GewoonGers altijd eerst langs huis om de deur in te meten. Iedere schuifdeur wordt namelijk per bestelling op maat gemaakt.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?