Stalen schuifdeuren

Keuze uit drie voorgeselecteerde designs

De aluminium schuifdeuren van GewoonGers, in de volksmond ook weleens stalen deuren genoemd, zijn tevens verkrijgbaar als standaard model. Deze schuifdeuren zijn verkrijgbaar als maatwerk product, geheel naar eigen ontwerp, of als standaard product waarbij je kunt kiezen uit 3 type designs. Schuifdeuren zijn momenteel erg gewild: ze zijn eenvoudig in gebruik, worden altijd geleverd mét rails en softclose en zien er ook nog eens ontzettend gestroomlijnd uit. Schuifdeuren worden voorzien van standaard handgrepen. Een ware blikvanger voor het interieur!

Vrijblijvende inmeetafspraak? Nodig GewoonGers uit!

Voor iedere sparing of deuropening is er een oplossing van GewoonGers. Alle producten worden per bestelling op maat gemaakt. Natuurlijk komen we gewoon eerst vrijblijvend bij je langs om jouw bestelling in te meten en om te zien of jouw sparing of deuropening geschikt is voor GewoonGers (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is dit geschikt!). Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Drie jaar garantie

  Of je jouw deur nu tien keer per dag gebruikt of honderd keer, standaard krijg je onze 3 jaar garantie meegeleverd. Is er iets aan de hand? Wij komen zo snel mogelijk langs!
 • Altijd inclusief transport

  Met onze producten is transport altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor één vast tarief.
 • Niet goed? Geld terug!

  GewoonGers ziet graag tevreden gezichten. De deuren zijn ware blikvangers voor het interieur en dat moet jij ook vinden. Ben je niet tevreden dan lossen we dat graag op!

Een nieuwe deur in 5 eenvoudige stappen

 • 1

  First things first: bekijk welke mogelijkheden wij bieden

  Laat ons weten welke deur en welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Maak je keuzes in onze online configurator óf natuurlijk in onze showroom.

 • 2

  Je hebt je favoriet gekozen, maar hoe nu verder?

  Nu je toch in de configurator bezig bent: nodig ons uit op locatie! Dan nemen we de bestelling met je door en meten we de schuifdeur ook direct nauwkeurig in. Laat je adresgegevens achter en plan zelf een afspraak.

 • 3

  Hallo, daar zijn we dan!

  Wij komen op de door jou gekozen datum. We helpen je de bestelling compleet te maken en de (aan)betaling kun je direct thuis doen door met PIN te betalen. Wel zo veilig.

 • 4

  Hoera! Jouw schuifdeur is ingemeten en besteld.

  Fijn, je keuzes zijn gemaakt en doorgegeven zodat de productie van start kan. In maximaal 2 maanden tijd kun jij gaan genieten van je nieuwe stalen schuifdeur. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is zelf een montagedatum plannen. Hiervoor ontvang je een mail.

 • 5

  Ding, dong: daar is je nieuwe glazen schuifdeur!

  Jouw bestelling wordt geleverd op de dag die je zelf hebt uitgekozen. De metamorfose kan gaan beginnen, het duurt nu écht niet lang meer! Vergeet vooral niet te genieten van je gloednieuwe, gerse, glazen deur.

Stalen schuifdeuren op maat

Maar hoe pas je deze glazen schuifdeur eigenlijk toe binnen jouw interieur? Eigenlijk is het heel eenvoudig: de schuifdeuren van GewoonGers worden op maat gemaakt voor de bestaande deuropening. De rails die wij voor onze stalen schuifdeuren gebruiken is voorzien van softclose en kan worden bevestigd aan de wand óf aan het plafond. GewoonGers komt altijd bij jou thuis langs om jouw stalen schuifdeur in te meten voordat deze op maat wordt gemaakt.

Stalen deuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘stalen schuifdeuren’ (ook wel glazen schuifdeuren genoemd) eigenlijk toe binnen jouw interieur? Allereerst speelt GewoonGers in op de woontrend met betrekking tot stalen schuifdeuren met gebruik van aluminium. Het voordeel hiervan is voornamelijk het gewicht van de deuren. Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Verder zijn er dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’ n glazen deur toe te passen in het interieur.

Bestel jij jouw schuifdeur online? Dan komt GewoonGers altijd eerst langs huis om de deur in te meten. Iedere schuifdeur wordt namelijk per bestelling op maat gemaakt.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?