Stalen schuifdeuren

van GewoonGers

Stalen schuifdeuren zijn echte blikvangers. Bij GewoonGers spelen we daar graag op in met onze aluminium varianten. Die zijn namelijk qua uitstraling super strak en robuust, maar heel gebruiksvriendelijk vanwege het prettige gewicht. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Stel jouw stalen schuifdeur samen in de webshop

GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider

Stalen schuifdeuren van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen, glazen schuifdeur? Met een stalen pui kun je ruimtes van elkaar scheiden zonder verlies van licht. of sluit je trapgat af met schuifdeuren. Een gers schuifdeur is een blikvanger in je huis! GewoonGers maakt en monteert ‘m voor je. Een stalen schuifdeur wordt bij GewoonGers áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. We monteren de schuifdeur standaard met rails en softclose. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Je hebt voor een schuifdeur van staal de keuze uit verschillende designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Afmetingen stalen schuifdeur

Je schuifdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele schuifdeuren en vaste wandelementen:

 • Minimale breedte: 60 cm.
 • Maximale breedte: 115cm. (standaard prijs)
 • Extra breed tot 145cm: vaste toeslag à €750,- incl. BTW
 • Extra breed tot 175: vaste toeslag à €950,- incl. BTW
 • Minimale hoogte: 200cm.
 • Maximale hoogte: 300cm.

Val je buiten deze afmetingen? Kies bijvoorbeeld voor een extra paneel of deur als jouw sparing breder is óf vraag een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Wat zijn de voordelen van een stalen schuifdeur?

 • Door de softclose valt je stalen schuifdeur geruisloos en zachtjes achter je dicht.
 • Omdat je de schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaart deze deur veel ruimte.
 • Een schuifdeur klapt niet per ongeluk dicht als het tocht.
 • Door stalen schuifdeuren met een wand te combineren, deel je een kamer in 2 gedeeltes op zonder licht en ruimte te verliezen.
Stalen Schuifdeuren Gewoon Gers
woonkamer stalen deuren schuifdeur extra breed GewoonGers
Stalen Schuifdeuren Gewoongers

Schuifdeur op maat

De staallook schuifdeuren voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen deur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw schuifdeur in te meten voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

Kies uit allerlei gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop zijn zwartgrijs (RAL 7021) en gitzwart (RAL9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit verschillende gerse kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Gouden stalen deuren GewoonGers

FAQ

 • Veelgestelde vragen over gers schuifdeuren

  • Wat zijn de voordelen van een schuifdeur?

   Wanneer je een relatief kleine ruimte hebt, en een scharnierdeur (zoals een opdekdeur of taatsdeur) te veel ruimte inneemt, is een schuifdeur de geschikte oplossing. Let op: je moet wel voldoende ruimte náást de schuifdeur hebben, zodat je hem kunt openen (wel zo handig).

  • Waarom een stalen schuifdeur met glas?

   Een schuifdeur van glas laat veel licht door. En omdat je er doorheen kunt kijken, lijkt je ruimte groter. Met een schuifdeur heb je ook geen drempel nodig, waardoor 2 ruimtes écht in elkaar overlopen. Liever wat meer privacy? Als je bijvoorbeeld voor matglas kiest, dan laat de deur nog steeds licht door, maar zie je er niet veel achter.

  • Kan mijn stalen schuifdeur tot het plafond?

   Ja, dat kan! GewoonGers maakt schuifdeuren helemaal op maat voor jouw situatie. Dus hij kan ook tot het plafond, ook al is je sparing lager. De rails wordt dan gewoon aan het plafond bevestigd.

  • Kan mijn schuifdeur helemaal open?

   Ja, je schuifdeur van GewoonGers wordt standaard voorzien van een kom handgreep, die in de deur verwerkt zit. Daarom kan je schuifdeur helemaal open (mits je voldoende ruimte náást de deur hebt, natuurlijk).

  • Wat is een schuifdeur?

   Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Dit gebeurt via een rails. Bij GewoonGers wordt de schuifdeur altijd gemonteerd met rails én softclose. Schuifdeuren met een breedte meer dan 930mm hebben aan 2 zijden sofclose, smallere schuifdeuren aan 1 zijde. Meer informatie over wat is een schuifdeur lees je hier.

  • Wat is softclose?

   Softclose is een extraatje wat in de schuifdeuren van GewoonGers wordt verwerkt. Als jouw schuifdeur is voorzien van softclose dan wordt de deur bij sluiten afgeremd. Het laatste stukje sluit de deur uit zichzelf én altijd zachtjes. Schuifdeuren met een breedte van meer dan 930mm hebben aan 2 zijdes sofclose, smallere schuifdeuren aan 1 zijde. Lees meer over een schuifdeur met softclose.