skip to Main Content
Woonhuis Roelofarendsveen

Woonhuis Roelofarendsveen

De deuren zijn minder zwaar dan ze eruit zien!

 

In deze woning heerst balans tussen stoer, industrieel, huiselijk en warm. De donker antraciete deuren in combinatie met de zachte, blauwe wanden zorgen voor een unieke woonstijl. Deuren lijken misschien erg zwaar, maar omdat wij met aluminium werken zijn de deuren ook met dit ontwerp erg prettig in gebruik.

Het ontwerp is door de bewoners van deze woning bedacht en uitgevoerd door GewoonGers. Als extra aanvulling op de deuren is de onderkant dichtgezet met een aluminium plaat die aan beide kanten voorzien is van poedercoat. Deze blinde plaat is een alternatief op het glas en is in iedere maat en gewenste kleur toe te passen.

In de woonkamer is gebruik gemaakt van een dubbele draaideur voor een zo groot mogelijke opening. Heerlijk om open te zetten tijdens een verjaardag, een verhuizing of op een warme zomerdag. De keuken heeft een enkele draaideur vormgegeven in dezelfde stijl.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top