skip to Main Content
Woonhuis Noordwijkerhout

Woonhuis Noordwijkerhout

Open en toch afgeschermd

 

Een vrije doorloop is natuurlijk ook een mogelijkheid bij GewoonGers. Dit idee kwam van de bewoner van dit huis zelf. Het leek ons erg leuk om mee te denken in dit project.

De uitdaging voor dit project zat hem voornamelijk in de hoek die het profiel over het plafond dient te maken. Voor alles moet een eerste keer zijn, deze kunnen we ook weer afstrepen! Deze doorloop maakt de ruimtes net iets meer afgeschermd, zonder verlies van lichtinval en gevoel voor ruimte. Verder is dit natuurlijk een stoer sierelement voor in de woning.

Details van GewoonGers

Bij GewoonGers hechten we veel waarde aan de details die invloed hebben op de uitstraling en het functioneren van de wand. Daarom adviseren wij altijd in afmetingen voor wanden en deuren en natuurlijk de stabiliteit van de totale constructie. De profielen van GewoonGers zijn naar eigen ontwerp en dus uniek. Onze profielen hebben altijd dezelfde slanke afmetingen en de verhouding tussen profiel en glas bepaal je zelf. Onze RAL 7021 poedercoat afwerking met structuur geeft de wand een robuuste finish.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top