skip to Main Content
Woonhuis Noordwijk

Woonhuis Noordwijk

Optimaal de ruimte benutten

In deze woning werd de GewoonGers opdekdeur gecombineerd met een schuifdeur op maat.

 

De schuifdeur is qua belijning geheel aangepast op de opdekdeur. De schuifdeur onderaan de trap zorgt direct voor een lichte geluiddemping en houdt ’s winters de warmte beneden. Het ideale aan de schuifdeur is dat deze vrijwel geen ruimte inneemt bij openen en sluiten.

 

De opdekdeur die tussen entree en woonkamer is geplaatst, geeft de ruimte direct meer licht en overzicht. Naast al deze functionele voordelen is de deur natuurlijk ook nog eens een echte blikvanger, direct bij binnenkomst.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top