vtwonen interieur woonkamer met stalen deuren

vtwonen weer verliefd op je huis

Deuren in combinatie met een geverfde muur

Lisanne en Jelle wonen sinds 4 jaar in Alblasserdam. Na een moeilijke periode zijn ze toe aan een nieuw en frisser interieur. Hoewel Lisanne van kleur en een romantische inrichting houdt, is Jelle fan van industriële producten, met gebruik van donkere kleuren en metaal. Gelukkig slaan onze deuren een perfecte brug tussen beide smaken!

Van de gang naar de woonkamer hebben we een stompe deur met satijnglas verzorgd. Met dit matte glas geniet je volop van de lichtinval, maar heb je tóch privacy. Mede dankzij de GewoonGers-deur heeft het interieur een stoere uitstraling. Let op: het satijnglas in de webshop is vervangen door matglas

En wat vind je van de gang? Wij zijn fan van de toiletdeur in combinatie met de donkere trap en de warme kleur op de muur! De stompe deur met aluminium beplating (RAL 7021) maakt écht onderdeel van de gang uit. Dit komt mede doordat het kozijn van de deur mee geverfd is met de muur.

Ben je op zoek naar een toiletdeur? Onze deuren met aluminium beplating zijn hier geschikt voor. Naast RAL 7021 (zelfde kleur beplating als het profiel van de deuren), bieden we ook een lichtere beplating aan. Daarnaast vink je gemakkelijk in onze webshop ’toiletbeslag’ aan, zodat je de deur op slot kunt doen.

GewoonGers vtwonen stalen deur satijnglas

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.

GewoonGers toiletdeur vtwonen matzwart
GewoonGers vtwonen satijnglas detail
GewoonGers vtwonen hal make-over toiletdeur
vtwonen interieur woonkamer met stalen deuren