skip to Main Content
Restaurant SoSo

Restaurant SoSo

Zuid-Amerikaans met een Surinaams-Javaanse twist

 

Als dat geen heerlijke combinatie is, dan weten wij het ook niet meer! In Zoetermeer opende restaurant SoSo haar deuren. Het ontwerp van dit geweldige restaurant is gedaan door de creatieve Horeca Fabriek en GewoonGers maakte naar aanleiding hiervan het raamwerk rondom de ”open keuken”. Tegenwoordig zijn open keukens niet meer weg te denken in restaurants, maar het geheel moet wel hygiënisch blijven. Dan is glas dé oplossing!

Is GewoonGers toepasbaar in de horeca?

Het gebruik van veiligheidsglas in combinatie met een zeer krasvaste poedercoat afwerking is het recept voor een ideale horeca toepassing. GewoonGers heeft veel ervaring met horeca projecten door geheel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtsluizen, het deels dichtzetten van een open keuken met glas en het realiseren van wanden voor private dining, feesten en partijen, maar ook stellages om glazen en dranken te kunnen presenteren achter de bar. GewoonGers maakt alles op maat, aangepast op jouw ontwerp.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top