binnenkijken witte stalen deur GewoonGers

Metalen deur in hout kozijn Een nieuwe deur met het houten kozijn als basis

Een nieuwe witte deur in een bestaand kozijn

In dit appartement in Voorburg is in een handomdraai een nieuwe binnendeur gerealiseerd. Het bestaande, houten kozijn is hergebruikt en voorzien van een aluminium deur met glas. Vanwege het gewicht van aluminium is het mogelijk om met bestaande kozijnen te werken. Zo heb je in een handomdraai een nieuwe uitstraling in huis zonder te hoeven verbouwen, want zeg nu zelf: het inrichten van je huis is toch het leukste wat er is?

Interesse in een deur op maat voor in je eigen kozijn? Stel je deur dan zelf samen in onze webshop. Of kom naar één van onze showrooms:  GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen.

Direct naar de webshop

binnenkijken witte stalen deur GewoonGers
binnenkijken witte stalen deur GewoonGers
binnenkijken witte stalen deur GewoonGers
binnenkijken witte stalen deur GewoonGers
binnenkijken witte stalen deur GewoonGers

Showroomafspraak overslaan en gewoon meteen een adviseur van GewoonGers aan huis laten komen? Dat kan! Een inmeetafspraak is geheel vrijblijvend en we geven meteen gericht advies indien gewenst. Daarna kun je besluiten om eventueel over te gaan tot de aankoop.

FAQ

 • Hoe staat een stalen deur in een wit kozijn?

  Als je een stalen deur in je bestaande kozijn wilt, kun je ervoor kiezen om je kozijn wit te laten óf het kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven. Omdat het smaakgevoelig is, kunnen wij geen advies geven over wat je moet doen. Kijk vooral naar de inspiratiefoto’s om te kijken wat jij mooier vindt.

  Wil je je kozijn verven? Wij bieden een verfset aan zodat je je kozijn aan kunt passen op de deur. Voor iedere kleur poedercoat is een verfkleur samengesteld.

 • Ik wil mijn kozijn verven. Welke verf heb ik nodig?

  Als je een deur hebt uitgekozen voor in je bestaande kozijn en je wilt je kozijn graag verven, dan kun je voor een GewoonGers verfset kiezen. Deze optie vink je in de webshop aan onder ‘Extra opties’ óf bestel ‘m los. Meer weten? Lees hier alles over de GewoonGers verfset.

 • Past een GewoonGers deur in elk kozijn?

  In 99% van de gevallen is het kozijn geschikt voor een GewoonGers deur: of je nu een opdek kozijn of stomp kozijn hebt! Wij komen vrijblijvend bij je inmeten en kunnen je dan meteen vertellen of jouw kozijn geschikt is.

 • Kan een aluminium deur in mijn huidige kozijn?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een aluminium deur in huis wilt. GewoonGers maakt de deur namelijk op maat voor jouw kozijn.

 • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

  Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

 • Heeft mijn kozijn een standaard maat?

  Er zijn verschillende standaard kozijn maten en daar spelen we graag op in. Lees hier meer over standaard deurkozijn maten. Heeft jouw kozijn geen standaard afmetingen? Geen zorgen! GewoonGers maakt alle deuren per bestelling op maat, óók voor jouw eigen kozijn. Zo hoef je niet te verbouwen!