GewoonGers Kopen zonder Kijken opdekdeur olijf melkglas

Kopen Zonder Kijken & GewoonGers seizoen 5, aflevering 8

Opdekdeur en schuifdeuren in de kleur olijf

kopen zonder kijken stalen deur gewoongers
GewoonGers Kopen zonder Kijken opdekdeur olijf melkglas

Stoere handgreep

Heb je een metalen opdekkozijn? Dan kun je naast een 'normale' deurkruk ook kiezen voor een stoere handgreep op maat.

Op maat voor jouw kozijn

Deze opdekdeuren worden voor GewoonGers speciaal op maat gemaakt voor jouw eigen kozijn. Zelfs de scharnierposities blijven hetzelfde. Wist je dat je jouw eigen deur online kunt samenstellen?
Bekijk Product
GewoonGers olijf groene deur met melkglas Kopen zonder Kijken

Matglas voor meer privacy

In deze aflevering van Kopen zonder Kijken koos Roos voor matglas zodat er meer privacy tussen de verschillende ruimtes ontstaat. Er zijn verschillende tinten matglas: kies bijvoorbeeld voor wit, grijs of brons in de webshop!
Bekijk Product

Gratis inmeten aan huis

Deze olijfgroene schuifdeuren worden op maat gemaakt voor een vaste prijs. Stel je favoriete deuren samen en nodig GewoonGers thuis uit voor een GRATIS inmeetafspraak!
Bekijk Product

Schuifrails van GewoonGers

De schuifdeuren van GewoonGers worden voorzien van rails met softclose. Kies je voor een gekleurde deur? Dan wordt de rails ook netjes gecoat in dezelfde kleur!

Opdekdeur in bestaand kozijn en dubbele schuifdeur

Lotte en Rob wonen sinds kort samen in Den Bosch, althans: ze wonen niet helemaal samen. Het huis waar ze nu in wonen, delen ze met nog twee andere vrienden. Het is tijd voor hun eigen plekje, maar na zo’n 40 bezichtigingen hebben Lotte en Rob nog geen succes geboekt. Gelukkig is daar het team van Kopen zonder Kijken. Zij kochten een woning aan in Rossum waar het stel ontzettend blij mee is.

Tussen hal en woonkamer werd er gebruikgemaakt van het bestaande kozijn. Hierin werd een nieuwe, olijfkleurige opdekdeur geplaatst. De deur is voorzien van een op maat gemaakte U-vorm handgreep en matglas zodat je niet direct de gang in kijkt. Op de bovenverdieping is tussen de slaapkamer en badkamer gekozen voor een dubbele schuifdeur met matglas. Ook deze deuren hebben een poedercoat afwerking in olijfgroen en een U-vorm handgreep.

Bekijk alle stalen deuren

GewoonGers Kopen zonder Kijken opdekdeur olijf melkglas
GewoonGers Kopen zonder Kijken schuifdeuren olijf matglas
GewoonGers Kopen zonder Kijken groene stalen deur
GewoonGers olijf groene deur met melkglas Kopen zonder Kijken
Gewoon gers dubbele taatsdeur olijf groen Kopen zonder Kijken
Gewoongers dubbele taatsdeur olijf groen Kopen zonder Kijken

Kies jouw favoriete glassoort

Ga je voor 100% doorkijk óf creëer je graag privacy, zoals bij deze aflevering van Kopen zonder Kijken? Je hebt in onze webshop de keuze uit verschillende glassoorten.

GewoonGers bij Kopen zonder Kijken Olijf groene stalen deur met melkglas
GewoonGers Kopen zonder Kijken opdekdeur olijf melkglas

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.